Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Το 2ο Φεστιβάλ Παραμυθιού στο Άλσος Περιστερίου

Το 2ο Φεστιβάλ Παραμυθιού, διοργανώνει από τη Δευτέρα 2 έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου, και προσκαλεί όλα τα παιδιά στην «Παραμυθούπολη» του Άλσους Περιστερίου.

Κάθε απόγευμα από τις 7 ως τις 8 το απόγευμα από Δευτέρα ως και Παρασκευή αλλά και το Σάββατο στις 11 το πρωί θα ακούν υπέροχες ιστορίες και θα μεταφερθούν στον όμορφο κόσμο των παραμυθιών.

Επιπλέον, την Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ όλα τα παιδιά θα παρακολουθήσουν την τελετή λήξης του Φεστιβάλ Παραμυθιού, κατά την οποία θα απολαύσουν την Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου και θα λάβουν τα αναμνηστικά τους.

Όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να βρίσκονται στο Άλσος Περιστερίου 15 λεπτά πριν την έναρξη του φεστιβάλ, δηλαδή στις 6.45 το απόγευμα, μπροστά από τη «Βιβλιοθήκη του Επισκέπτη», ώστε να διαμορφωθούν οι ομάδες που θα λάβουν μέρος.

Η κάθε ομάδα παιδιών θα παρακολουθήσει το παραμύθι της σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην «Παραμυθούπολη». Τα τηλ. επικοινωνίας με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου είναι: 2105716057 και 2105716069.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πηγή: localit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου