Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Δωρεά Μαλλιών-Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις!

Από το StoryBox.gr

Aγαπητοί αναγνώστες,
Ανανεώνω το άρθρο μου με περισσότερες πληροφορίες...
Θυμάμαι όταν πήγαινα δημοτικό η μαμά μου έκανε φιόγκους από δαντέλα στα μαλλιά, όπως κοσμούσαν κάθε ρώσικο κοριτσίστικό κεφαλάκι, όμως σαν αναρχική το έλυνε στην στροφή για το σχολείο αφήνοντας τα μαύρα μου μαλλιά να ανεμίζουν. Τώρα τα μαλλιά μου με το ζόρι κρύβουν τα αυτιά μου και για μέρες ένιωθα λιγότερο θηλυκό. Ώσπου μια μέρα ένας στο δρόμο μου σφύριξε «αν πας στρατό θα έρθω μαζί σου» και το ξεπέρασα.

Τα μαλλιά μου λοιπόν ταξίδεψαν μέχρι το Ohio, στον Οργανισμό “WigsforKids” έτσι ξαφνικά. Με σκοπό να γίνουν περούκες για παιδιά με καρκίνο. Ο οργανισμός ξεκίνησε όταν μια μικρή επισκέφτηκε το Ιδρυτή στο κομμωτήριο του ζητώντας να κόψει τα μαλλιά της για να δωρίσει στην μαμά της θέλωντας έτσι να δώσει κάτι από το σώμα της για εκείνη.

Για να στείλεις και εσύ τα μαλλιά σου θα πρέπει να προσέξεις 2 βασικές προυποθέσεις:

1. Τα μαλλιά σου να μην είναι βαμμένα.

2. Να έχουν μήκους τουλάχιστον 30 εκατοστά.

Αφού λοιπόν πληρείς τις προυποθέσεις θα πρέπει να κάνεις το εξής:

Θα πεις στο κομμωτή σου να πλέξει μια κοτσίδα χαμηλά, να δέσει το τέλος και την αρχή της και να την κόψει. Αυτή η κοτσιδά προφανώς θα είναι βρεγμένη, την αφήνεις να στεγνώσει.

Αφού στεγνώσει την βάζεις μέσα σε μια διαφάνεια όπως αυτή που βάζουμε φωτοτυπίες για να μην τσαλακωθούν, διπλώσε και κολλήσε την γύρω-γύρω με κολλητική ταινία.Αφού είστε έτοιμοι με την συσκευασία πάμε για την αποστολή.

Για την αποστολή υπάρχουν δύο τρόποι:

1. Κανονική αποστολή με φάκελο Α4.

2. Προπληρωμένο φάκελο των 2 ευρώ.

Και στις δύο περιπτώσεις τα μαλλιά θα φτάσουν στο προορισμό τους. Επέλεξα προσωπικά τον δεύτερο γιατί είναι οικονομικότερος. Τον ζητάτε όπως ακριβώς το γράφω «Προπληρωμένο φάκελο Α4 των 2 ευρώ»

Στοιχεία παραλήπτη:

Wigs for Kids -- Hair Donations 24231

Center Ridge Road, Westlake, Ohio 44145

Και τα μαλλιά σας ταξιδέυουν!

Προς το παρόν γνωρίζω πως είμαστε 10 άτομα που κουρευτήκαμε για να δωρίσουμε τα μαλλιά μας, 7 κοπέλες και 3 αγόρια. Πιστεύω πως μπορούμε να γίνουμε ακόμα περισσότεροι! Η χαρά μου δεν περιγράφετε όταν λαμβάνω μηνύματα με απορίες για την αποστολή.

Αν λοιπόν και εσύ ξέρεις κάποιον που έχει μακριά μαλλιά πιθανόν φαντάρος ενημέρωσε τον για την δράση αυτή, πριν πάει να κουρευτεί. Ενημέρωσε τις φίλες σου, τους συγγενείς σου, γίνε το παράδειγμα για τα παιδιά σου. Δώσε λίγη χαρά σε αυτά τα παιδιά!

Το σημαντικότερο απ' όλα δεν είναι τα μαλλιά, είναι η αίσθηση πως κάποιος πολύ μακρυά τους, τους σκέφτεται και τους νοιάζετε.

Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιος αντίστοιχος Οργανισμός καθώς δεν διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνολογία για την δημιουργία περούκας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία με βρίσκετε στο facebook: Lilo Konsta ή στο email: meli.konsta@hotmail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου