Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Εργαστήρια για βρέφη 15-36 μηνών

“Παίζουμε μαζί;”
Δευτέρα και Τρίτη 18:00-19:30 
 
Το εργαστήριο έχει στόχο να εξοικειώσει τους γονείς και τα βρέφη αυτής της ηλικίας με το δημιουργικό παιχνίδι. Γονείς και παιδιά συμμετέχουν σε οργανωμένα παιχνίδια και δραστηριότητες ειδικά προσαρμοσμένες στη βρεφική ηλικία.

Σε μικρές ομάδες παιχνιδιού, με τη καθοδήγηση ειδικευμένου εμψυχωτή, γονείς και παιδιά παίζουν παιχνίδια μίμησης και έκφρασης, διαβάζουν παραμύθια, κάνουν γυμναστική και δημιουργούν εικαστικές δράσεις με ποικίλες τεχνικές…

Υλικό ασφαλές, ειδικό για βρέφη.

(Από τον Ιανουάριο, οι μικροί μας φίλοι θα προσπαθήσουν να παίξουν στο εργαστήριο χωρίς τις μαμάδες ή τους μπαμπάδες τους…!!! Σίγουρα θα τα καταφέρουν….)

Υπεύθυνη εργαστηρίου: Νάντια Κούτσικου

Κόστος εργαστηρίου: 40 ευρώ το μήνα
Μουσικοκινητική αγωγή Orff για παιδιά 15 -36 μηνών μαζί με τους γονείς τους

Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18:30-19:20

Σημαντικός στόχος της Μουσικοκινητικής Αγωγής «για παιδιά και γονείς» είναι να προσφέρει στα παιδιά την εμπειρία του ήχου και της οργανωμένης μουσικής μέσα από το τραγούδι, τα μουσικά όργανα και τις μιμικές κινήσεις σε μικρές οργανωμένες κινητικές φόρμες (χορός ).

Τα παιδιά ακούνε, πειραματίζονται και έτσι ανακαλύπτουν τους ήχους που είτε τους παράγουν τα ίδια είτε προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες , όπως τα μουσικά όργανα, είτε είναι ήχοι από το περιβάλλον.

Οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν αρκετά τραγούδια και παιχνίδια ώστε να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και στην καθημερινότητα του παιδιού. Στην ομάδα , όλοι οι κανόνες ισχύουν τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Και οι δύο έχουν ανάγκες που πρέπει να λαμβάνονται πάντα υπόψη!

Θέλετε να έχετε μια δημιουργική ώρα μαζί με τα παιδιά σας;

Δεν έχετε παρά να έρθετε στην ομάδα μας!

Παίζουμε, τραγουδάμε , χορεύουμε και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας !

Το μάθημα διαρκεί 45’-50΄.

Τα παιδιά και οι γονείς πρέπει να είναι άνετα ντυμένοι.

Υπεύθυνη εργαστηρίου είναι η Κατερίνα Μπέση.

Κόστος εργαστηρίου: 35 ευρώ το μήνα
 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου