Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Kινητή βιβλιοθήκη στη Θεσσαλονίκη

Την πρώτη κινητή βιβλιοθήκη στη Θεσσαλονίκη, οργανώνει στο "Πάρκο Ήχου" της Νέας Παραλίας, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011 η Αντιδημαρχία Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών, σε συνεργασία με την ομάδα "Why not" και τον Όμιλο UNESCO Νέων Θεσσαλονίκης.
Με σύνθημα το «Αγαπάς το βιβλίο; Απόδειξέ το!!!», στη συνάντηση που θα γίνει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με άνετες πολυθρόνες και με πληθώρα βιβλίων και περιοδικών, όσοι παραβρεθούν θα μπορούν να διαλέξουν τι θα διαβάσουν χωρίς να ξοδέψουν χρήματα.

Προϋπόθεση για όσους θέλουν να συμμετάσχουν είναι να φέρουν μαζί τους και τα δικά τους βιβλία ή περιοδικά τα οποία θα αφήσουν στην pop up βιβλιοθήκη προκειμένου να τα διαβάσει κάποιος άλλος αναγνώστης.

«Επειδή αγαπάμε το βιβλίο σκεφτήκαμε να στήσουμε μια βιβλιοθήκη για να διαβάσουμε και να ανταλλάξουμε βιβλία. Είναι προσκεκλημένοι όλοι όσοι πιστεύουν ότι ένα βιβλίο μπορεί να σε ταξιδέψει παντού. Το μήνυμά μας είναι ξεκάθαρο. Για κάποιους που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν βιβλία, μπορούν να τα ανταλλάξουν. Το βιβλίο είναι γνώση, γι΄ αυτό και πρέπει να μοιράζεται», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Νεότητας Αθλητισμού και Εθελοντών Μαρία Πασχαλίδου.

Πηγή: facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου