Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

71 οδηγοί και συνοδοί στην Ειδική Αγωγή

Tριάντα πέντε Οδηγούς και 36 Συνοδούς θα προσλάβουν οι Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής του υπουργείου Παιδείας. Το προσωπικό θα καλύψει πρόσκαιρες ανάγκες των Μονάδων με απασχόληση που δεν θα υπερβαίνει την 30ή Ιουνίου 2012.
Οι 71 επιτυχόντες, όλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα τοποθετηθούν σε Σχολεία με ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο, «η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της περίληψης της Ανακοίνωσης στον ημερήσιο τοπικό Τύπο και για δέκα ημερολογιακές ημέρες.

Για την Αττική το δεκαήμερο προθεσμίας υποβολής αιτήσεων αρχίζει την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011».

Για την υπόλοιπη Ελλάδα οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων θα οριστούν, μετά τις δημοσιεύσεις στον τοπικό Τύπο, από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Αναλυτικότερα, οι διαγωνισμοί που θα εκδόθηκαν από το υπουργείο και απέσπασαν την έγκριση του ΑΣΕΠ έχουν εξής:

Αττική

Eως την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, θα υποβάλλονται αιτήσεις για τις 37 θέσεις εποχικών, οι οποίοι κατανέμονται στις δύο ειδικότητες ως εξής:

- Οδηγοί, 16 θέσεις, και

- Συνοδοί, 21 θέσεις.

Στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Ελευσίνας θα προσληφθούν ένας Οδηγός και ένας Συνοδός, ενώ στο Ειδικό Γυμνάσιο Ηλιούπολης, οι θέσεις θα καλυφθούν με επτά Οδηγούς και εννέα Συνοδούς.

Εξι Συνοδούς και τρεις Οδηγούς θα προσλάβει το Εδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ιλίου, ενώ το Ειδικό Δημοτικό Αργυρούπολης θα εντάξει στο δυναμικό του πέντε Οδηγούς.

Μαγνησία

Τέσσερις θέσεις Οδηγών κατηγορίας ΔΕ εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ στη Μαγνησία. Καθεμία από τις θέσεις αντιστοιχούν στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας «Οι Κένταυροι», το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόλου και τα Ειδικά Δημοτικά Σχολεία Αγριάς και Αλμυρού.

Πιερία

Δύο θέσεις Συνοδών και δύο Οδηγών ενέκρινε το ΑΣΕΠ σε Σχολικές Μονάδες της Πιερίας.

Από έναν Οδηγό και από έναν Συνοδό θα προσλάβουν το ΕΕΕΕΚ Κατερίνης και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο της πόλης.

Σέρρες

Τέσσερις θέσεις εγκρίθηκαν και στις Σέρρες και, συγκεκριμένα, στο ΕΕΕΕΚ και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών. Κάθε φορέας θα προσλάβει δύο Οδηγούς και δύο Συνοδούς.

Δράμα

Από τέσσερις θέσεις κατανέμονται στο ΕΕΕΕΚ Δράμας και στο Ειδικό Δημοτικό Δράμας. Σε καθένα από τους φορείς θα προσληφθεί ένας Οδηγός και ένας Συνοδός.

Σχολεία με δύο θέσεις

Από έναν Οδηγό και ένα Συνοδό θα προσλάβουν τα Ειδικά Δημοτικά Σχολεία ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, Ρόδου, Νάουσας, Κιλκίς, Νάξου, Αγίου Νικολάου και Λέσβου. Αντίστοιχες θέσεις κατανέμονται και στο Ειδικό Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Κέρκυρας, ενώ στο 1ο και 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας θα προληφθούν ένας Οδηγός και ένας Συνοδός, οι οποίοι θα εξυπηρετήσουν ανάγκες αμφότερων των σχολείων. Αιτήσεις υποβάλλονται στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας, στη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής, Τμήμα Β΄, Γραφείο 1074.

Αναλυτικές πληροφορίες για την προκήρυξη και τα απαραίτητα δικαιολογητικά διατίθενται στην ιστοσελίδα του www.minedu.gov.gr.

Πηγή: disabled.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου