Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ευρωπαϊκός διαγωνισμός Οικιακής Οικονομίας με θέμα: Παγκόσμια Ευημερία

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά για την διοργάνωση του διαγωνισμού που έχει διοργανώσει το Ευρωπαϊκό τμήμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Οικιακής Οικονομίας του οποίου είμαστε ιδρυτικά μέλη.

Ο διαγωνισμός, του οποίου η προθεσμία λήγει την 1η Νοεμβρίου 2011, έχει ως θέμα την «Παγκόσμια ευημερία μέσα από την Οικιακή Οικονομία-globalwellbeing» και αφορά όλους και όλες τους νέους επιστήμονες Οικιακής Οικονομίας που ηλικιακά θα είναι μέχρι τον Ιανουάριο του 2012 30 ετών.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό, την οποία συνιστούμε ανεπιφύλακτα και προτρέπουμε όλους και όλες να συμμετέχουν, έχει ως έπαθλο δυο υποτροφίες 1000 ευρώ για να χρησιμοποιηθούν στο Παγκόσμιο Συνέδριο Οικιακής Οικονομίας που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι του 2012 στην Αυστραλία.

Το κείμενο συμμετοχής στο διαγωνισμό θα πρέπει να είναι ένα κείμενο 1500 λέξεων (περίπου τρεις σελίδες τέσσερις σελίδες) στα αγγλικά και θα σταλεί στον JamesMcIntoshπου είναι και ο υπεύθυνος του διαγωνισμού.

Περισσότερες λεπτομέρειες, τους όρους του διαγωνισμού αλλά και τα στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής του κειμένου θα τα βρείτε στο blog μας στην διεύθυνση http://home-economics-hellas.blogspot.com/2011/05/blog-post_22.html

Παρακαλώ θερμά, να ετοιμάσετε τις συμμετοχές σας, ώστε να υπάρχει και ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό Οικιακής Οικονομίας.

Με εκτίμηση
Ευαγγελία Κροκίδη,
Σχολική Σύμβουλος Οικιακής Οικονομίας

Πηγή: edugate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου