Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Free hugs στο Λευκό Πύργο

Σύμφωνα με έρευνες μια αγκαλιά μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση, την καρδιακή συχνότητα και το άγχος. Επίσης τονώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, ανακουφίζει απο τον πόνο, ωφελεί την υγεία της καρδιάς και βοηθά τα μωρά να γίνουν εξυπνότερα.

Σας έπεισα; Αν ναι, προμηθευτείτε ένα χαρτί ή οτιδήποτε άλλο που να γράφει Free Hugs ή Δωρεάν Αγκαλιές και κατεβείτε στον Λευκό Πύργο. Στις 10 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως και τις 12:00 μοιράζονται δωρεάν αγκαλιές.

Σημειωτέον, απευθύνομαι κυρίως στους άντρες και αυτό γιατί σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα είναι εκείνοι που χρειάζονται περισσότερο τις αγκαλιές από τις γυναίκες, όσο περίεργο και να ακούγεται.

Να δούμε όμως λίγο πώς ξεκίνησε το κίνημα….

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα, ο εμπνευστής του κινήματος, Juan Mann, είχε την ιδέα αυτή όταν περνούσε μια δύσκολη φάση στη ζωή του και επιστρέφοντας μια μέρα στην Αυστραλία προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο και δεν είχε κανέναν να τον περιμένει. Κοιτάζοντας λοιπόν τους υπόλοιπους ταξιδιώτες να τους αγκαλιάζουν φίλοι και συγγενείς, του ήρθε η ιδέα …έτσι πήρε ένα ταμπελάκι και ένα μαρκαδόρο και ξεκίνησε…η ιδέα του πλέον έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: socialistas

1 σχόλιο:

  1. Κάτι σαν Πρωτοχρονιά ή Ανάσταση μου φέρνει! Μήπως γινόμαστε υπερβολικοί?
    Δεν διάβασα τις λεπτομέρειες στους συνδέσμους που δίνετε, αλλά δεν μου ακούγεται και πολύ...του ελληνικού κλίματος!
    Πολλές Αγκαλιές κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή