Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Πρόσληψη αναπληρωτών-ωρομισθίων ΕΕΠ & ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ & ΚΕΔΔΥ

Το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων από τους κλάδους του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και αναπληρωτών από τον κλάδο ΔΕ1 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού για τις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και τα Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2011-2012.

Μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι των ειδικών κατηγοριών, τυφλοί, κωφοί και γενικά άτομα με αναπηρία, υποβάλλουν πιστοποιητικό Α´/θμιας ή Β´/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής από το οποίο προκύπτει η κατηγορία της αναπηρίας και το ποσοστό, η οποία αναπηρία δεν οφείλεται σε θέματα ψυχικής υγείας.

Οι υποψήφιοι που είναι γονείς παιδιών με αναπηρία, σε ποσοστό τουλάχιστον 67%, επισυνάπτουν βεβαίωση Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι που είναι οι ίδιοι άτομα με αναπηρία σε ποσοστό 67% ή γονείς παιδιών με αναπηρία σε ποσοστό τουλάχιστον 67% θα πρέπει να υποβάλλουν εκ νέου τα πιστοποιητικά. Σε περίπτωση που έχει παρέλθει διετία από την έκδοση του πιστοποιητικού της Α´/θμιας ή Β´/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων, θα πρέπει να υποβάλουν νέο πιστοποιητικό. Για τα πιστοποιητικά που έχουν ισόβια ισχύ και δεν έχει παρέλθει διετία από την έκδοσή τους, δεν απαιτείται η έκδοση νέων.

Τα σχετικά έγγραφα επισυνάπτονται.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Πρόσληψη αναπληρωτών-ωρομισθίων ΕΕΠ & ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ & ΚΕΔΔΥ".

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ Η ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ

Πηγή: ΟΜΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου