Σάββατο 28 Μαΐου 2011

«Ο εγωιστής γίγαντας …» από την ομάδα θεατρικού παιχνιδιού της VSA Hellas

Τα παιδιά της ομάδας θεατρικού παιχνιδιού της VSA Hellas (Ελληνική Εταιρεία Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες) χάθηκαν στο γνωστό παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ και έτρεξαν ξέφρενα μέσα σε αυτό. Χόρεψαν με εφημερίδες και έπαιξαν κρυφτό μαζί τους, έγιναν λουλούδια και στόλισαν το κήπο του γίγαντα, μεταμορφώθηκαν σε πουλιά και κελάηδησαν…
Θέλουν να μοιραστούν το ταξίδι τους αυτό μαζί σας και σας καλούν την Κυριακή, 29 Μαΐου 2011, ώρα 8: 30μ.μ στο Kινητήρας – Studio (Ερεχθείου 22, Ακρόπολη).

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί η παράσταση της ομάδας κινητικού αυτοσχεδιασμού «Ότι συμβεί…». Εκεί μικροί και μεγάλοι, θα ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι στα μονοπάτια της κίνησης. Όλοι μαζί, ηθοποιοί, χορευτές και θεατές, ανεξάρτητα από τις κινητικές τους δυνατότητες, θα παρασυρθούν και θα χορέψουν αυτό που αισθάνονται την κάθε στιγμή….

Σκηνοθεσία – διασκευή του «Εγωιστή Γίγαντα»: Αριστέα Κοντραφούρη
Χορογράφος της παράστασης «…Ότι συμβεί…»: Αγγελική Παπαδάτου

Ευγενική φιλοξενία: Κινητήρας – Studio
Χορηγός επικοινωνίας: Οι Ερευνητές

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ – VERY SPECIAL ARTS HELLAS είναι μία μη κερδοσκοπική αστική εταιρεία, που έχει στόχο να προσφέρει στα άτομα με αναπηρίες ευκαιρίες για καλλιτεχνική έκφραση και ισότιμη συμμετοχή στην πολιτιστική ζωή του τόπου.

Πληροφορίες: 210 7710847

Πηγή: disabled.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου