Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Συνέδριο: "Από τις Ατομικές Διαφορές στη Διαφορετικότητα"

Ο Τομέας Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνει το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Ψ.Ε). Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από 25 έως 29 Μαΐου 2011.


Στόχος του Συνεδρίου είναι να προσεγγίσει σφαιρικά - με εισηγήσεις Ελλήνων και ξένων ομιλητών - τις σύγχρονες τάσεις της Επιστήμης της Ψυχολογίας και να απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν τόσο τους βασικούς όσο και τους εφαρμοσμένους κλάδους της.

Επιπλέον, το Συνέδριο αυτό φιλοδοξεί να παράσχει την ευκαιρία σε επιστήμονες από το χώρο της Ψυχολογίας να παρουσιάσουν την ερευνητική τους δραστηριότητα, να ανταλλάξουν απόψεις και να αναδείξουν θέματα για περαιτέρω έρευνα.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει κεντρικές και προσκεκλημένες ομιλίες, συμπόσια, ελεύθερες ανακοινώσεις και αναρτημένες εργασίες. Επιπλέον, οι κοινωνικές εκδηλώσεις του Συνεδρίου θα δώσουν περισσότερες ευκαιρίες διαπροσωπικών επαφών σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, προωθώντας έτσι τους στόχους του.

Περισσότερα, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου