Σάββατο 30 Απριλίου 2011

«ΠάρκαΡε μαζί μας»

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Παιδιά εν Δράσει» συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να «παρκάρει» στα πάρκα της πόλης και να τα ζωντανεύει με κάθε ευκαιρία!

Σε συνέχεια της δράσης μας στα πάρκα και τις πλατείες και με την πεποίθηση ότι τα πάρκα και οι ελεύθεροι χώροι της πόλης μας ανήκουν, ξεκινάμε για 3η συνεχόμενη χρονιά τη δράση «ΠάρκαΡε μαζί μας», μία μεγάλη γιορτή στα πάρκα της πόλης.

Από την Κυριακή 1η Μαΐου με σύνθημα μας το γνωστό πλέον «κάθε Κυριακή χωρίς βροχή» και συνεχίζοντας για όλο το μήνα Μαΐο μαζευόμαστε για να δημιουργήσουμε, να γνωριστούμε μεταξύ μας, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες, να χαλαρώσουμε, να ξεσκάσουμε, να παίξουμε, αφήνοντας πίσω μας τοίχους, τηλεοράσεις, μοναξιά.

Τόποι συνάντησης και δράσης, τα πάρκα της πόλης:
Κυριακή 1η Μαΐου, Κήποι του Πασά (πίσω από το νοσοκομείο Αγ.Δημήτριος)
Κυριακή 8 Μαΐου, Πάρκο Ξαρχάκου
Κυριακή 15 Μαϊου, Πάρκο Ν.Ελβετίας
Κυριακή 22 Μαΐου, Άλσος Σειχ Σου
Κυριακή 29 Μαΐου, Γ’Σώμα Στρατού

Τα πάρκα της πόλης χώροι ζωτικοί, χώροι επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης μεταμορφώνονται από τις παρέες που παίζουν, κάνουν πικ νικ, μοιράζονται το φαγητό, τις ιδέες, τα όνειρα τους. Άνθρωποι κάθε ηλικίας χαλαρώνουν και απολαμβάνουν τη φύση έξω από το σπίτι τους. Γεμίζουν με χαρούμενες νότες την φασαρία της πόλης, σπάνε την ρουτίνα της καθημερινότητας, αξιοποιούν τους χώρους που μας ανήκουν, χαίρονται τη ζωή.

Από την Κυριακή 1η Μαΐου και κάθε Κυριακή χωρίς βροχή. Απαραίτητα εφόδια διάθεση για επικοινωνία, για συμμετοχή και παιχνίδι, αγάπη για τη ζωή στην πόλη και τα πάρκα...

Εσύ θα έρθεις;

Πηγλη: Kids in Action

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου