Σάββατο 30 Απριλίου 2011

«Pimp My Kid 2011»: Τα παιδιά της Θεσσαλονίκης για την Αμυμώνη


Οι εθελοντές και οι εθελόντριες του «Pimp My Kid 2011» με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών του Δήμου Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν σε ένα διήμερο, υπαίθριο παιδικό πάρτι για τη συλλογή εσόδων με στόχο την ενίσχυση της «Αμυμώνης», στις 14- 15 Μαΐου, στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Γονείς και φίλοι παιδιών με προβλήματα όρασης (μερική ή ολική απώλεια όρασης) και πρόσθετες αναπηρίες (νοητική υστέρηση, αυτισμός, νευρολογικές διαταραχές, κινητικά και αισθητηριακά προβλήματα κ.ά.) έχουν δημιουργήσει την «Αμυμώνη - Σύλλογο Θεσσαλονίκης» (http://www.amymoni-thes.gr) προσφέροντας στα παιδιά με αναπηρίες όλες τις προϋποθέσεις για μια αξιοπρεπή και ποιοτική διαβίωση, εξέλιξη και εκπαίδευση.

Στόχος ζωής για την «Αμυμώνη» είναι η αποπεράτωση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας για παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες στην Καλαμαριά, όπου και θα διατεθούν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν κατά τη διάρκεια του «Pimp My Kid 2011».

Δραστηριότητες
• Κλόουν, ταχυδακτυλουργοί, LiveStream για τη ζωντανή μετάδοση του διημέρου, διάσημοι DJ’s, μουσικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες θα δώσουν το παρόν, ψυχαγωγώνοτας μικρούς και μεγάλους.
• Πύργοι αναρρίχησης, φουσκωτοί πύργοι, face-painting, μεταμορφώσεις μαλλιών, φωτογράφοι και παιδαγωγοί, τραμπολίνα, παιχνιδοκατασκευές, συνεχή προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών από ομάδες της πόλης, μαζί με μια λαχειοφόρο αγορά θα περιμένουν από νωρίς και για 2 ημέρες όλους και όλες εσάς.
• Εδέσματα, φρέσκοι χυμοί και αναψυκτικά, γλυκίσματα θα είναι στη διάθεση όλων, φτιαγμένα από τα χεράκια παιδιών με αναπηρίες και μη.
• Ένα παραμυθένιο σκηνικό, ένα υπαίθριο πάρκο ψυχαγωγίας για 2 ημέρες, για μικρούς και μεγάλους στην καρδιά της πόλης μας περιμένει.

Ας μην αφήσουμε μόνη, την «Αμυμώνη»!

Πηγή: cityportal

1 σχόλιο:

  1. Ena bravo stous goneis tis amimonis pou paleuoun sinexia ! An8rvpoi san kai esas mporoun na allaxoun ton kosmo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή