Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Πληροφορίες & αιτήσεις για το 7o Schoolwave (2011)



Το 7o Schoolwave θα γίνει τον Ιούλιο του 2011, λίγο μετά τις εξετάσεις. Μπορούν να λάβουν μέρος μαθητικά συγκροτήματα απ' όλη την Ελλάδα, ενώ όπως περσι θα προσκληθούν και μαθητικά συγκροτήματα από το εξωτερικό.

Μια πρώτη επιλογή των συγκροτημάτων που θα δηλώσουν συμμετοχή (κάθε χρόνο μετέχουν 200-250 συγκροτήματα) θα γίνει μέσα από demo με δύο τραγούδια που πρέπει να στείλει κάθε συγκρότημα ηλεκτρονικά (με mail σε μορφή mp3) ή ταχυδρομικά μέχρι και τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011.

Την ακρόαση των demo και την επιλογή των συγκροτημάτων θα κάνει κριτική επιτροπή, τα ονόματα της οποίας θα ανακοινωθούν αργότερα. Την επιλογή στο Schoolwave 2010 έκαναν ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Πετρίδης, o Βασιλικός από Raining Pleasure, ο Σάκης από τους Rotting Christ, οι συνθέτες Νίκος Κυπουργός και Γιώργος Κουμεντάκης και ο Χρήστος Ιωαννίδης από τους Schooligans.

Τα συγκροτήματα που θα προεπιλεγούν θα έρθουν για live ακροάσεις στην Αθήνα τον Απρίλιο (πιθανότατα στις διακοπές του Πάσχα, Κυριακή των Βαΐων και Μ. Δευτέρα 17-18/4/2011), απ' τις οποίες θα προκύψουν τα συγκροτήματα που θα παίξουν τελικά στο φεστιβάλ.

Πηγή: Schoolwave

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου