Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Κυριακάτικες διαλέξεις για γονείς στον «Ελληνικό Κόσμο»

Το μήνα Μάιο πραγματοποιείται σειρά από κυριακάτικες διαλέξεις για γονείς στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Με καταξιωμένους ομιλητές από διαφορετικούς τομείς, o «Ελληνικός Κόσμος» φιλοξενεί τις Κυριακές διαλέξεις που απευθύνονται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους γονείς των παιδιών που συμμετέχουν στα Κυριακάτικα Εκπαιδευτικά Προγράμματά του.

Ειδικότερα:

- Στις 9 Μαΐου o συγγραφέας κ. Κώστας Στοφόρος θα αναπτύξει το θέμα «Ο ρόλος των μπαμπάδων σήμερα».

- Στις 16 Μαΐου ο συγγραφέας κ. Βαγγέλης Ηλιόπουλος θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα «Τα παιδιά πρέπει να διαβάζουν στις διακοπές;».

Επίσης, στις 30 Μαΐου η κα Βασιλική Κονδύλη, παιδοψυχίατρος-σύμβουλος στην τηλεφωνική γραμμή της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου, θα αναλύσει το θέμα «Εκφοβισμός στο σχολείο».

Ώρα έναρξης: 12:30

Είσοδος ελεύθερη

Υπενθυμίζεται ότι τα Κυριακάτικα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Μαΐου στον «Ελληνικό Κόσμο» είναι τα εξής:

Σάββατο 8 Μαΐου: «O Mirο γλύπτης»

Κυριακή 9 Μαΐου: «Σήμερα φιλοτεχνούμε… Πρόσωπο φτιάξε και στολή, στο έργο σου δώσε πνοή!», «ΙΜΕ το ΡΟΜΠΟΤ», «O Mirο γλύπτης»

Σάββατο 15 Μαΐου: «O Mirο γλύπτης»

Κυριακή 16 Μαΐου: «Οι νύμφες χορεύουν γύρω από το Νάρκισσο, ενώ εκείνος καθρεφτίζεται στην όχθη του ποταμού…», «Η άλλη όψη του νομίσματος!...», «O Mirο γλύπτης»

Σάββατο 22 Μαΐου: «O Mirο γλύπτης»

Κυριακή 23 Μαΐου: «Τα πλοία έχουν ιστορίες να μας διηγηθούν...», «Ανασκαφή για όλους... μικρούς και μεγάλους» (οικογενειακό πρόγραμμα), «O Mirο γλύπτης»

Σάββατο 29 Μαΐου: «O Mirο γλύπτης»

Κυριακή 30 Μαΐου: «Το καλοκαίρι έφτασε...»(οικογενειακό πρόγραμμα), «O Mirο γλύπτης»

Ώρες έναρξης: 10:30 και 12:30.

Απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 212 254 0600.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου