Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Διάφορα επίκαιρα...


 Δάσκαλοι και μαθητές… στα θρανία: Στα θρανία κάθισαν τις τελευταίες εβδομάδες περίπου 1300 μαθητές και 130 δάσκαλοι των συνολικά 15 Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων των Δήμων Πρέβεζας, Λούρου και Ζαλόγγου, με σκοπό να ενημερωθούν για το πώς θα αντιμετωπίσουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως οι πυρκαγιές, οι πλημμύρες και οι σεισμοί.

Ανακαλεί παιδικά φάρμακα η Johnson & Johnson: Η αμερικανική εταιρεία Johnson & Johnson ζήτησε την εθελοντική ανάκληση των Tylenol, Motrin και
άλλων φαρμάκων που απευθύνονται σε παιδιά και βρέφη, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων του υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ.

Ζητείται αποκατάσταση αξιοπιστίας έναντι της διεθνούς τουριστικής αγοράς των ΑμεΑ: Κατά 12,2% μειώθηκαν πέρσι οι αφίξεις ξένων τουριστών, ενώ η ημερήσια μέση κατά κεφαλή δαπάνη διολίσθησε στα 62 ευρώ έναντι των 79 της προπέρσινης χρονιάς. Ο ελληνικός τουρισμός εκπέμπει πλέον SOS, δίχως όμως – δυστυχώς – οι προτάσεις σωτηρίας που συζητιούνται να αμφισβητούν σοβαρά τις παθογένειες που οδήγησαν τα πράγματα στην κόψη του ξυραφιού. Το ελληνικό τουριστικό προϊόν διαρκώς θα φθίνει σε ανταγωνιστικότητα όσο δεν επενδύει στοχευμένα σε “ειδικές” τουριστικές αγορές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τουριστική αγορά των ΑμεΑ και των εμποδιζόμενων ατόμων ευρύτερα.

Απάντηση του ΟΤΕ για το πρόστιμο που του επέβαλε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων

Laptop στα παιδιά της Γάζας: Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ξεκίνησε τη διανομή χιλιάδων φορητών υπολογιστών σε παιδιά μέσω σχολείων της Λωρίδας της Γάζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου