Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Life Skills: Αμειβόμενη πρακτική άσκηση στην Αμυμώνη

Η Αμυμώνη συνεργάζεται για τρίτη φορά με το British Council και στο πλαίσιο του προγράμματος Life Skills, προσφέρει τη θέση European Programs Assistant για δίμηνη έμμισθη 8ωρη πρακτική άσκηση.

Αν είστε νέος/α 18 έως 30 ετών και βρίσκεστε σε διαδικασία αναζήτησης της επαγγελματικής σας ταυτότητας, τότε δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα Life Skills που εκπονείται από το British Council, με χρηματοδότηση της HSBC.

Το πρόγραμμα ανοίγει για ακόμη μια φορά τις πόρτες του, ώστε να υποδεχθεί νέους που φιλοδοξούν να ανακαλύψουν την κοινωνική πλευρά της εργασίας, μέσω της απασχόλησης τους στον δυναμικά αναπτυσσόμενο τομέα της κοινωνικής οικονομίας.

Στο πρόγραμμα παίρνουν μέρος φορείς κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, καθώς και οργανισμοί με κοινωνικό αντίκτυπο από όλη την Ελλάδα.

Εάν έχετε γνώση και εμπειρία στο digital marketing και στo project management, γνωρίζετε καλά αγγλικά και ms office, και θέλετε να αποκτήσετε εμπειρία στην υποβολή και υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε εδώ, έως την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

Συμπληρώνοντας τη διαδικτυακή φόρμα, στην ενότητα Νο 9 «Θέσεις εργασίας», θα βρείτε στο 004 τη θέση “European Programs Assistant, ΑΜΥΜΩΝΗ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Αθήνα)”.

Πηγή: Αμυμώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου