Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Συνεργασία Be My Eyes και LEGO για παιχνίδι χωρίς αποκλεισμούς σε τυφλά και με χαμηλή όραση άτομα λάτρεις των Lego.

Πρόσφατα, ο Όμιλος LEGO ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει μία νέα σειρά με τουβλάκια LEGO Braille, για να παρέχει σε παιδιά και ενήλικες με προβλήματα όρασης, και σε όποιον ενδιαφέρεται να μάθει Braille, ένα παιχνιδιάρικο εργαλείο για την υποστήριξη της ανάπτυξης δεξιοτήτων προ-Braille. Αυτή η πρωτοβουλία, που ξεκίνησε το 2019, αποτελεί μέρος της συνεχούς δέσμευσης του Ομίλου LEGO να κάνει τις εμπειρίες του παιχνιδιού πιο συμπεριληπτικές και προσβάσιμες σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που είναι τυφλοί ή έχουν χαμηλή όραση.

Ως μέρος αυτής της πρωτοβουλίας, ο Όμιλος LEGO συνεργάζεται τώρα με την Be My Eyes για να προσφέρει ζωντανή βοήθεια βίντεο με τα προϊόντα τους απευθείας στην εφαρμογή Be My Eyes! Πλέον, οι λάτρεις της LEGO που είναι τυφλά ή με χαμηλή όραση άτομα, μπορούν να απευθυνθούν σε εκπρόσωπο της LEGO μέσω της εφαρμογής Be My Eyes και να λάβουν υποστήριξη σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως:

  • Αποσυσκευασία ενός νέου σετ LEGO.
  • Ανάγνωση οδηγιών κατασκευής.
  • Προσδιορισμός των χρωμάτων και των χαρακτηριστικών των κομματιών LEGO
  • Βοήθεια βίντεο κατά την κατασκευή του νέου σας αγαπημένου σετ LEGO.
  • Πλοήγηση στο www.LEGO.com, ώστε να ανακαλύψτε νέα σετ LEGO στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
  • Ενημέρωση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες LEGO.
  • Και πολλα ακόμα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να λάβετε βοήθεια βίντεο σε πραγματικό χρόνο από τη LEGO.

Η επικοινωνία με εκπρόσωπο της LEGO στην εφαρμογή Be My Eyes είναι γρήγορη και εύκολη: επιλέξτε Εξειδικευμένη βοήθεια στην αρχική σελίδα της εφαρμογής, επιλέξτε «Παιχνίδια και παιχνίδια» και κάντε κλικ στην Ομάδα LEGO για να ανοίξετε το προφίλ τους. Από εδώ, μπορείτε να ξεκινήσετε μια κλήση και να συνδεθείτε με έναν από τους αντιπροσώπους τους για να λάβετε οπτική υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο.

Η υποστήριξη εμπειρίας παιχνιδιού LEGO στο Be My Eyes είναι διαθέσιμη από την 1η Σεπτεμβρίου στις ακόλουθες χώρες: Βέλγιο, Καναδάς, Γαλλία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Ελβετία, Ηνωμένες Πολιτείες και Ηνωμένο Βασίλειο. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη τόσο στα Αγγλικά όσο και στα Γαλλικά και μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εκπροσώπους της LEGO από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. στην τοπική ζώνη ώρας.


Ευλαμπία Αγγέλου
Διερμηνέας Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας
Ανεξάρτητη Ερευνήτρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου