Σάββατο 29 Απριλίου 2023

ΘΕΑΜΑ: Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή εκπαιδευόμενων ηθοποιών στη θεατρική παραγωγή "Τρωάδες"

Το ΘΕΑΜΑ ως κύριος εταίρος υπεύθυνος του έργου στο πλαίσιο του προγράμματος Δημιουργική Ευρώπη D.I.V.A. – Diversity, Inclusion and Visibility in Arts προσκαλεί εκπαιδευόμενους ηθοποιούς, ανάπηρους και μη-ανάπηρους, να υποβάλλουν αίτηση για 5 θέσεις πρακτικής εξάσκησης, για συμμετοχή στο πρόγραμμα για τους επόμενους 20 μήνες.

Οι ασκούμενοι θα κάνουν πρόβες μαζί με τους ηθοποιούς για την παραγωγή μιας ψηφιακής παράστασης βασισμένης σε διασκευή των Τρωάδων του Ευριπίδη, η οποία θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2023 και θα ολοκληρωθεί έως τον Ιούλιο του 2023. Για το επόμενο έτος 2024 θα συμμετάσχουν στις πρόβες της θεατρικής παραγωγής του έργου που θα ανέβει τους καλοκαιρινούς μήνες του 2024 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας / Bielski- Biale στην Πολωνία και στην Αθήνα, Ελλάδα.

Η πρακτική άσκηση θεωρείται μέρος της εκπαίδευσης θεάτρου, οι πρόβες δεν θεωρούνται αμειβόμενη εργασία αλλά ως εκπαίδευση σε πρακτικές συμπερίληψης για συντελεστές με αναπηρία/χωρίς αναπηρία, ωστόσο, οι ασκούμενοι θα αμείβονται για τη συμμετοχή τους στην Ψηφιακή Παραγωγή και για τις θεατρικές παραστάσεις.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στείλτε ένα σύντομο βιογραφικό στο theamaproduction@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου