Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Διαδικτυακά εργαστήρια από το ΘΕΑΜΑ Συμπεριληπτικό Θέατρο

Το ΘΕΑΜΑ Συμπεριληπτικό Θέατρο - Theama Inclusive Theatre έχει προγραμματίσει τρία διαδικτυακά εργαστήρια, στο πλαίσιο του προγράμματος της Δημιουργικής Ευρώπης DIVA - Diversity, Inclusion and Visibility in Arts ως εξής:

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ 1 - 10/05/2023 με συντονιστή τον Βασίλη Οικονόμου (Βασίλης Οικονόμου) με θέμα - Κοινωνικό Μοντέλο Αναπηρίας

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ 2 - 31/05/2023 με συντονιστή τον Βασίλη Οικονόμου με θέμα - Η οπτική του ανάπηρου σκηνοθέτη και η θεατρική προσέγγιση στο νέο περιβάλλον, και

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ 3 - 14/06/2023 με συντονίστρια τη Σοφία Σταυρακάκη (Sofia Stavrakaki) με θέμα – Η οπτική της μη ανάπηρης σκηνοθέτιδας και η προσέγγιση των συμπεριληπτικών πρακτικών του θεάτρου.

Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν στα Αγγλικά, είναι δωρεάν και απευθύνονται κυρίως σε Εκπαιδευτές, Σκηνοθέτες που ενδιαφέρονται για την ενσωμάτωση Ενταξιακών Πρακτικών Θεάτρου στο έργο τους, αλλά ενθαρρύνουμε επίσης τη συμμετοχή ηθοποιών και σπουδαστών με αναπηρία/χωρίς αναπηρία. Τα εργαστήρια θα είναι φιλικά σχεδιασμένα για αναπήρους.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, στείλτε ένα email στο theama.european.projects@gmail.com το αργότερο έως τις 02/05/2023, ώστε να σας στείλουμε τον σύνδεσμο ZOOM για το αντίστοιχο εργαστήρι.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις, επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.diva-creative.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου