Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Αντώνης Τσαπατάκης:στα βραβεία του προγράμματος «Proud of Youth» της HELLENiQ ENERGY

Η βράβευση των αριστούχων αποφοίτων Λυκείων από τους όμορους Δήμους αποτελεί έναν από τους πυλώνες του προγράμματος «Proud of Youth», που από φέτος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Από το 2009 ο ιστορικός ενεργειακός Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, που μετονομάστηκε πρόσφατα σε HELLENiQ ENERGY στο πλαίσιο της πλήρους μετάβασης προς τη νέα εποχή της έξυπνης και πράσινης ενέργειας, έχει επενδύσει πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ στην εκπαίδευση και τους νέους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργείου, ο Μητροπολίτης Σαλαμίνας και Μεγαρέων, ο Παραολυμπιονίκης κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης, εκπροσωπώντας την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Από την HELLENiQ ENERGY παρέστησαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ιωάννης Παπαθανασίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος Ανδρέας Σιάμισιης και στελέχη της Διοίκησης του Ομίλου.

Από το 2009 η HELLENiQ ENERGY συνολικά έχει απονείμει επαίνους και χρηματικά έπαθλα σε 4.250 αποφοίτους από 34 Γενικά Λύκεια και 16 Επαγγελματικά Λύκεια, δείχνοντας στην πράξη ότι στηρίζει τους νέους που επιθυμούν να διαπρέψουν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Συγκεκριμένα, για τις ακαδημαϊκές χρονιές 2020-2021 και 2021-2022 βραβεύθηκαν 105 αριστούχοι από τους Δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων του Θριασίου Πεδίου, 104 του Δήμου Κοζάνης και 255 των Δήμων Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου της Δυτικής Θεσσαλονίκης, με το συνολικό αριθμό των βραβευόμενων να φτάνει τους 464 απόφοιτους.

Στην εκδήλωση για τους αριστούχους του Θριασίου Πεδίου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η HELLENiQ ENERGY απένειμε επαίνους και χρηματικά έπαθλα σε 105 αποφοίτους Λυκείων από τους Δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων. Στην εκδήλωση έδωσε τη δική της διαφορετική νότα η Χριστίνα Φλαμπούρη, η μοναδική Ελληνίδα που κατέκτησε τις 7 ψηλότερες βουνοκορφές του κόσμου, εμπνέοντας τους αποφοίτους να ανοίγουν τα φτερά τους, να αγγίζουν τις κορυφές και να μην τους καταβάλει καμία δυσκολία.

Παρακολουθείστε όλη την ομιλία του Αντώνη Τσαπατάκη:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου