Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Χίος: Στην 3η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε Πάγκο η Χριστίνα Παβίτσου

Την 3η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Άρσης Βαρών σε Πάγκο, κατέκτησε η αθλήτρια του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ ΙΩΝΕΣ Χίου Χριστίνα Παβίτσου.

Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν 24-29 Σεπτεμβρίου 2022 στην Τιφλίδα της Γεωργίας, η χιώτισσα Χριστίνα Παβίτσου με 78 kg καλύτερη επίδοση και 151 kg συνολικά πήρε 1 ασημένιο και 3 χάλκινα μετάλλια. Συνολικά η ελληνική αποστολή πήρε 17 μετάλλια στους συγκεκριμένους αγώνες.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι αθλητές των “Ιώνων”, συγχαίρουν την συναθλήτρια τους που όπως σημειώνεται στο δελτίο τύπου εκπλήρωσε “τις προσπάθειες και τα όνειρα των τελευταίων χρόνων, που την οδήγησαν στην επιτυχία”.

“Η Χριστίνα μας, συνεχίζει το δελτίο τύπου, είναι υποδειγματική αθλήτρια, που παρά τις αντίξοες συνθήκες των τελευταίων χρόνων, κατάφερε να συνεχίσει αδιάκοπα τις προπονήσεις της με υπομονή και σκληρή δουλειά, κερδίζοντας επάξια τη θέση της στην Εθνική Ομάδα της Άρσης Βαρών σε Πάγκο, όπου συμμετείχε σαν μοναδική γυναίκα αθλήτρια σε διεθνείς διοργανώσεις.
Με τη δύναμη ψυχής που τη διακρίνει μπόρεσε να πραγματοποιήσει το όνειρο κάθε αθλητή, να ταξιδέψει το σωματείο του και τη σημαία της πατρίδας του εκτός συνόρων, αποδεικνύοντας ότι με πίστη και επιμονή όλα είναι εφικτά!!!

Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στον προπονητή της κ. Δημήτρη Ιωαννίδη, που από την πρώτη στιγμή αναγνώρισε στη Χριστίνα το αθλητικό της ταλέντο, την ανέλαβε και με συνέπεια την οδήγησε τον περασμένο Σεπτέμβρη στο βάθρο της Άρσης Βαρών σε Πάγκο στην Τιφλίδα της Γεωργίας”.

Πηγή: ertnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου