Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Χρυσό μετάλλιο για την εθνική ομάδα γκόλμπολ ανδρών στην Αλεξάνδρεια

Από την αρχή του τουρνουά η εθνική ομάδα γκόλμπολ των ανδρών ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και το απέδειξε περίτρανα και εντός αγωνιστικού χώρου. Με την 8η σερί νίκη, αυτή τη φορά στον τελικό επί του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αιγύπτου με σκορ 4-0, κατέκτησε την κορυφή στο διεθνές τουρνουά Egyptian Pyramids International Championships που ολοκληρώθηκε στην Αλεξάνδρεια στις 27/3.

Η ομάδα του Αντώνη Ανάστου, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, κατάφερε στον τελικό να επικρατήσει για τρίτη συνεχή φορά της οικοδέσποινας Αιγύπτου και να φτάσει πανηγυρικά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Να θυμίσουμε ότι η ελληνική ομάδα είχε προκριθεί στον τελικό μετά τη νίκη με 10-0 επί της Υεμένης στον πρωινό αγώνα της τετράδας.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της εθνικής ομάδας ανδρών συμμετέχουν οι αθλητές: Γρηγόριος Τάτσης, Ιωάννης Σκουρμπούτης, Αθανάσιος Χατζηπάντου, Μπενζιάνι Αντιάνο, Αλτίν Λέσι και Σωκράτης Διγγόλης. Ομοσπονδιακός προπονητής είναι ο Αντώνης Ανάστος και συνοδός-βοηθός ο Χριστόφορος Σιζόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου