Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Ειδική αγωγή: Ιδρύσεις, καταργήσεις, υποβιβασμοί και προαγωγές ΣΜΕΑΕ

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ B 3896 – 20.08.2021 η υπ. αριθμ. 102255/Δ3 Κοινή Υπουργική Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κου Θ. Σκυλακάκη και της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Ζ. Μακρή: “Ιδρύσεις, προαγωγές και υποβιβασμοί Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ιδρύσεις και Καταργήσεις Τομέων και Ειδικοτήτων σε ήδη υφιστάμενα ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ., από το σχολικό έτος 2021-2022”.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ επέρχονται οι παρακάτω μεταβολές σχολικών μονάδων ΕΑΕ Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:


Α. Ιδρύονται από το σχολικό έτος 2021-2022, οι Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) των παρακάτω Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, ως ακολούθως:


Γ. Προάγονται και μετονομάζονται από το σχολικό έτος 2021-2022, οι Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) στις παρακάτω Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως ακολούθως:



Δ. Υποβιβάζεται και μετονομάζεται, από το σχολικό έτος 2021-2022, η Σχολική Μονάδα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) «Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού», ως ακολούθως:


Ζ. Καταργούνται, από το σχολικό έτος 2021-2022, οι ειδικότητες στις παρακάτω Σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) των παρακάτω Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, ως ακολούθως:

 


Πηγή: alfavita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου