Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Αχαΐα - Καλλίπολις: «Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για όλη την Οικογένεια»»

Η εθελοντική ομάδα Βραχναιίκων - Παραλίας «ΑΝΑΒΑΘΜΟΣ» του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας «Καλλίπολις», σας προσκαλεί σε ένα διαδικτυακό εργαστήρι για όλη την οικογένεια με θέμα «Αλλιώτικα Χριστούγεννα».

Λίγες μόλις μέρες έμειναν για την πιο αγαπημένη γιορτή του χρόνου… Τα Χριστούγεννα!!! Φέτος, μικροί και μεγάλοι αναζητούμε τα Χριστούγεννα με έναν αλλιώτικο τρόπο. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, τα καλικατζαράκια της εθελοντικής ομάδας «Αναβαθμός» έχουν ετοιμάσει πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες. Οι οικογένειες που θα συμμετέχουν μαζί μας, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να αλληλεπιδράσουν και με αφορμή ένα παραμύθι να κατανοήσουν ποιο είναι τελικά το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Το διαδικτυακό εργαστήρι πρόκειται να υλοποιηθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 και ώρες 18:00 - 19:30. Η δράση αφορά όλη την οικογένεια (γονείς και παιδιά δημοτικού) και για την σύνδεση απαιτείται υπολογιστής με κάμερα και μικρόφωνο.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των οικογενειών θα είναι περιορισμένος. Θα δοθεί προτεραιότητα σε γονείς και παιδιά που φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων Βραχναιίκων και Παραλίας.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 στην φόρμα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας www.kpachaia.gr. Μετά τη δήλωση συμμετοχής οι υπεύθυνοι του εργαστηρίου θα επικοινωνήσουν μαζί σας για οδηγίες που αφορούν τον τρόπο σύνδεσης και συμμετοχής στο εργαστήριο.

Πηγή: pelop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου