Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Κύπρος: Μέσω κινητού θα βλέπουν οι γονείς τα πρόωρα μωρά τους-Η κίνηση που συγκινεί

Ομολογουμένως δύσκολες είναι οι στιγμές που περνούν χιλιάδες πολίτες στην Κύπρο, μετά και τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού, που είχαν ως αποτέλεσμα τη λήψη μέτρων από την Κυβέρνηση για περιορισμό τους. 

Ένα από τα μέτρα είναι αυτό του περιορισμού των κινήσεων με το κλείσιμο επιχειρήσεων, ενώ αυστηρά είναι και τα μέτρα που λαμβάνονται σε όλα τα δημόσια νοσηλευτήρια με απαγόρευση των επισκεπτηρίων.

Ιδιαίτερα δύσκολη, ωστόσο είναι και η θέση γονέων πρόωρων που εξαιτίας του μέτρου δεν μπορούν πλέον να τα επισκέπτονται. 

Ο Σύνδεσμος «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» αντιλαμβανόμενος τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι γονείς, δώρησε στο νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας ένα κινητό τηλέφωνο, μέσω του οποίου οι νοσηλευτές θα μπορούν να μεταφέρουν βίντεο και φωτογραφίες των βρεφών στους γονείς τους καθημερινά.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλους μας ευχόμαστε να επικρατεί η αισιοδοξία και η θετική ενέργεια, ώστε να αντεπεξέλθουμε από την κατάσταση ανάγκης σοφότεροι και δυνατότεροι», αναφέρει ο σύνδεσμος. 



Πηγή: sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου