Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Το Παιδαγωγικό Αθήνας καλεί μαθητές και σχολεία να καταθέσουν προτάσεις για λογότυπο

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καλεί σχολεία και μαθητές (ατομικά ή σε ομάδες) να καταθέσουν προτάσεις για λογότυπο στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου (Erasmus+) με τίτλο: “Teaching ethical principles and sustainable entrepreneurship at schools and at their related communities” (ακρωνύμιο ETHICSBOARD) στο οποίο το ΕΚΠΑ είναι Συντονιστής με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Αναπλ. Καθηγητή, κ. Θ. Μπαμπάλη.

Το λογότυπο του έργου ETHICSBOARD θα προκύψει από διαγωνισμό μεταξύ σχολείων και άλλων ιδρυμάτων που εστιάζουν στην εκπαίδευση, την επιχειρηματικότητα και την ηθική.

Οι προτάσεις λογότυπου πρέπει να είναι σχέδια σε χαρτί ή ψηφιακό αρχείο.
Η έννοια του λογότυπου πρέπει να συνδέεται με τους στόχους του σχεδίου.
Το λογότυπο πρέπει να προσδιορίζει το ETHICSBOARD με την απλούστερη μορφή.

Οι προτάσεις μπορούν να υποβάλλονται online έως την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, ενώ η επιλογή του νικητή θα ανακοινωθεί στις 28 Ιανουαρίου 2018 από την ιστοσελίδα του έργου.

Η πρόταση που θα επιλεγεί από τον διαγωνισμό θα είναι το επίσημο λογότυπο του ETHICSBOARD και θα χρησιμοποιείται σε όλα τα υλικά διάδοσης και στις μη κερδοσκοπικές δραστηριότητες στο πλαίσιο του έργου.

Ο νικητής θα έχει σημαντική προβολή μέσω της υλοποίησης του έργου, ενώ θα λάβει ως ΒΡΑΒΕΙΟ ένα ηλεκτρονικό κουπόνι αξίας 100€ για αγορά βιβλίων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου www.ethicsboard.eu

Πηγή: alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου