Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Τουρνουά αγάπης για τα παιδιά της Μάνδρας

Mια σπουδαία πρωτοβουλία πήρε το Eugenios Gerards Soccer Camp που πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ένα τουρνουά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Βούλα με στόχο να συγκεντρωθούν παιχνίδια και μπάλες για τα παιδιά της Μάνδρας.

Η συμμετοχή στο camp στο οποίο θα λάβουν μέρος κορυφαίοι προπονητές απ' όλες τις ακαδημίες θα είναι δωρεάν με μοναδική υποχρέωση των συμμετεχόντων να πάνε μια μπάλα ή ένα παιχνίδι που εν συνεχεία θα δοθεί στα παιδιά της Μάνδρας.


Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το Eugenios Gerards Soccer Camp ενώνει όλο το παιδικό ποδόσφαιρο της Ελλάδας για έναν και μοναδικό σκοπό την ηθική και ψυχολογική στήριξη και βοήθεια των παιδιών της Μάνδρας.

Από το 2004 επιζητούμε σαν camp να βλέπουμε όλο και περισσότερα χαρούμενα προσωπάκια παιδιών και για αυτό σαν προπονητές και σαν πρεσβευτές ειδικά του παιδικού ποδοσφαίρου είμαστε υποχρεωμένοι να τους δίνουμε αγάπη, ενδιαφέρον, χαρά και στοργή με πράξεις.

Δεν είναι μόνο η προπόνηση που παίζει σημασία, απλά αυτό που έχουμε εισπράξει τόσα χρόνια είναι ότι το ποδόσφαιρο μας έκανε καλύτερους ανθρώπους μέσα από τα ίδια τα μάτια των παιδιών!

Δυστυχώς η 15η Νοεμβρίου 2017 ήταν μια μέρα η οποία τρόμαξε τα παιδιά της περιοχής της Μάνδρας Αττικής ύστερα από τις καταστροφικές πλημμύρες με αποτέλεσμα αυτό το χαμόγελο να σταματήσει για λίγο… Γι αυτό θα πρέπει να κάνουμε προσπάθεια που να βοηθήσει 1.000 παιδιά περίπου να αρχίσουν και πάλι να χαμογελούν.

Η ευτυχία και η διασκέδαση όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι μας έρχεται μέσα από το παιχνίδι. Γι αυτό όλοι εμείς μαζί, θα τους δώσουμε αυτή την δυνατότητα, να αρχίσουν ξανά το παιχνίδι, το παιχνίδι στο οποίο θα έχουν συμπαίκτες όλους εμάς…!!

Γι αυτό διοργανώνουμε ποδοσφαιρικό camp με σκοπό να μαζέψουμε παιχνίδια και μπάλες τα οποία και θα παραδώσουμε στα παιδιά σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο Μάνδρας.

Το Eugenios Gerards Soccer Camp θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 και μόνο για μία μέρα στην Αθήνα στο γήπεδο STAR SPORT CLUB στην Βούλα. Μαζί μας θα είναι προπονητές οι οποίοι είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελλάδας και πολλοί από αυτούς ανήκουν σε κορυφαίες ακαδημίες της SUPER LEAGUE. Επίσης θα συμμετάσχουν και αρκετοί προπονητές οι οποίοι ήταν κοντά μας τα προηγούμενα χρόνια.

Όσα παιδιά δηλώσουν συμμετοχή θα φέρουν μαζί τους μπάλες ποδοσφαίρου αλλά και άλλων αθλημάτων όπως επίσης και παιχνίδια είτε καινούργια είτε κάποια που τους περισσεύουν στο σπίτι τους τα οποία και θα τα προσφέρουμε με μεγάλη μας αγάπη και χαρά στα παιδιά της Μάνδρας. Με αυτόν τον τρόπο θα στηρίξουμε έμπρακτα τους μικρούς μας φίλους που αυτήν την στιγμή ίσως δεν έχουν την δυνατότητα να…. παίξουν.

Τι καλύτερο από να βλέπεις παιδιά να βοηθάνε παιδιά…



Το camp απευθύνετε σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2003 έως το 2012 όμως μπορούν να βρεθούν κοντά μας και παιδιά άλλων ηλικιών και να φέρουν το δώρο τους όπως επίσης και παιδιά που δεν θα λάβουν μέρος στις προπονήσεις και θα θέλουν απλά να το παρακολουθήσουν και να βοηθήσουν δείχνοντας ακόμα μια φορά ότι το ποδόσφαιρο ενώνει και προσφέρει συναισθήματα αγάπης διασκέδασης και ευτυχίας, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά.

Εγγραφές:

Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ και σε κάθε ηλικία θα μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι 50 παιδιά.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει μέρος το παιδί στο camp, είναι να φέρει μαζί του βεβαίωση γιατρού που να δηλώνει ότι το παιδί μπορεί να λάβει μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες. ( Συνήθως όλα τα παιδιά δίνουν στις ομάδες τις οποίες ανήκουν όπως επίσης και στα σχολεία ).

Μόλις τελειώσει η προπόνηση θα το επιστρέψουμε. Επίσης οι γονείς των παιδιών θα υπογράψουν μία υπεύθυνη δήλωση την μέρα που θα έρθουν με τα παιδιά στο γήπεδο, στην οποία θα συμφωνούν ότι επιτρέπουν τα παιδιά τους να απεικονίζονται σε κάποιες φωτογραφίες και βίντεο στο διαδίκτυο και στα Μ.Μ.Ε.

Όσον αφορά το πρόγραμμα των προπονήσεων, τα παιδιά θα χωριστούν σε 3 group ανάλογα με την ηλικία τους και το κάθε group θα κάνει προπόνηση 1 ώρα και 15 λεπτά.

Στο group Α θα είναι παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2009-2010-2011-2012 και η ώρα προπόνησης είναι 16:00 – 17:15

Στο group Β θα είναι παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2006-2007-2008 και η ώρα προπόνησης είναι 17:20 – 18:35

Στο group Γ θα είναι παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2003-2004-2005 και η ώρα προπόνησης είναι 18:45 – 20.00

Όλα τα παιδιά θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη των προπονήσεων τους στο γήπεδο,

δίνοντας το παρόν στην γραμματεία ώστε να χωριστούν σε τμήματα για να μην χαθεί χρόνος από την προπόνηση.

Τα παιδιά όπως και οι προπονητές που θα συμμετάσχουν θα φορούν δικά τους ρούχα στην προπόνηση.

Σημείωση:

Όσα παιδιά φέρουν παιχνίδια (γράψτε μία ευχή και βάλτε την μαζί με το παιχνίδι μέσα σε μία χάρτινη σακούλα ή σε κουτί), θα τα παραδώσουν σε εθελοντές οι οποίοι θα βρίσκονται στην είσοδο των γηπέδων. Εκεί θα βρίσκεται ένα φορτηγό όπου θα τα τοποθετούμε αμέσως.

Όσα παιδιά φέρουν μαζί τους μπάλες, (γράψτε πάνω στην μπάλα το όνομα σας ) θα τις έχουν μαζί τους για να κάνουν την προπόνηση και μόλις τελειώσει, θα πάρουν την μπάλα πίσω, θα γράψουν πάνω της μία ευχή θα την βάλουν μέσα σε μία χάρτινη σακούλα ή κουτί και θα την παραδώσουν στο φορτηγό με τα δώρα. Ισχύει το ίδιο για παιδιά που θα θέλουν να φέρουν και μπάλα και παιχνίδι μαζί.

Προσοχή

Όσα παιχνίδια προορίζονται για κορίτσια, παρακαλούμε φροντίστε ώστε η χάρτινη σακούλα ή το κουτί να είναι χρώματος ροζ ή κόκκινο. Όσα δώρα προορίζονται για αγόρια φροντίστε η χάρτινη σακούλα ή το κουτί να είναι οποιοδήποτε άλλο χρώμα εκτός ροζ και κόκκινο. Αυτό το αναφέρουμε για να κατανεμηθούν ανάλογα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα όταν δοθούν τα δώρα στα παιδιά.

Τέλος

Έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με προπονητές από διάφορες περιοχές και ακαδημίες της Ελλάδας ώστε να βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια μαζεύοντας δώρα. Αμέσως μετά θα συγκεντρωθούν όλα από όλες τις ακαδημίες σε ένα σημείο της κάθε πόλης και από εκεί να σταλούν με φορτηγά το πρωί της 20ης Δεκεμβρίου, μέρα της διοργάνωσης του camp στο STAR SPORT CLUB στην Βούλα.

Εκεί θα συγκεντρωθούν όλα τα δώρα που έχουν σταλεί από όλη την Ελλάδα και μαζί με τα αυτά που θα μαζέψουμε από το camp, θα τα προσφέρουμε στα παιδιά σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί όπως προαναφέραμε στο κλειστό γυμναστήριο Μάνδρας την επόμενη μέρα 21 Δεκεμβρίου. Οι πόλεις και οι ομάδες - ακαδημίες που θα βοηθήσουν σε όλο αυτό το μεγάλο γεγονός θα ανακοινωθούν με πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση. Όποια ακαδημία επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μας στο τηλέφωνο 6941571901 κ. Μανώλης.

Oι εγγραφές ξεκινούν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 50 παιδιών για κάθε ηλικία!

Για πληροφορίες - εγγραφές παιδιών στο camp καλέστε στο 6977444772 κ. Ιωάννα από τις 9:00 έως και τις 21:00. 

Πριν λίγες μέρες, γίναμε όλοι μας μάρτυρες μιας εκδήλωσης προς τιμήν του κυρίου Ευγένιου Γκέραρντ ο οποίος εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα. Τώρα είναι η σειρά του να μοιράσει μέσω του camp που ο ίδιος δημιούργησε αγάπη και χαρά στα παιδιά. Παιδιά…. ελάτε να βοηθήσουμε τους φίλους μας!"

Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου