Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Διεθνές Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης 2018

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιαγωγών καλεί την Επιστημονική Κοινότητα, τους Παιδαγωγούς Προσχολικής Ηλικίας, τους φοιτητές των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, τους γονείς, τους αρμοδίους για την χάραξη πολιτικών και κάθε ενδιαφερόμενο, να συμμετάσχουν στο Διεθνές Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης με θέμα «Επανεξετάζοντας την Προσχολική Αγωγή & Εκπαίδευση στο Διεθνές Περιβάλλον» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 2,3 & 4 Μαρτίου 2018.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βρεφονηπιαγωγών (ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ) σε συνεργασία με το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής ΑΤΕΙ Αθήνας και με την Αιγίδα/Στήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση και Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης που μοριοδοτούνται.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι καθηγητές και προσωπικότητες από την χώρα μας και το εξωτερικό που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης. Επίσης θα συμμετέχουν εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων και Οργανώσεων.

Προσοχή: Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Δηλώσεις Συμμετοχής το αργότερο μέχρι 15-12-2017.

Σύντομα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας το πρόγραμμα του Συνεδρίου στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά οι εισηγητές και τα θέματα των εισηγήσεων.

Πηγή: ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου