Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Παιχνίδι γνώσεων για παιδιά από το Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου

Τη δημιουργία ενός νέου παιχνιδιού γνώσεων ανακοίνωσε το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου (SaferInternet4Kids) με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Το παιχνίδι βασίζεται στην πλατφόρμα του Quizdom, ενός από τα πιο γνωστά παιχνίδια γνώσεων στο χώρο των applications. «Μέσα από τα λαμπερά μάτια των παιδιών παίρνουμε και εμείς με τη σειρά μας τη δύναμη και την έμπνευση για μια ακόμα δημιουργική χρονιά και συνεχίζουμε την προσπάθεια που καταβάλλουμε για τη δημιουργία ενός ασφαλούς και ποιοτικού ψηφιακού κόσμου» τονίζεται στην ανακοίνωση του Κέντρου.

Το παιχνίδι του SaferInternet4Kids περιέχει πάνω από 600 ερωτήσεις χωρισμένες σε κατηγορίες οι οποίες αφορούν στην ασφάλεια στο διαδίκτυο, στους υπολογιστές καθώς και σε γενικές γνώσεις τεχνολογίας.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να ψυχαγωγήσει και ταυτόχρονα να εμπλουτίσει τις γνώσεις για την ασφάλεια στο διαδίκτυο καθώς και να μάθει στα παιδιά πως να προστατεύουν τον εαυτό τους στον ψηφιακό κόσμο.

Για να παίξετε, κατεβάστε την εφαρμογή του Quizdom, για Android από εδώ https://goo.gl/Uwdd3o και για iOS από εδώ https://goo.gl/GiAjdP και εγγραφείτε στην ομάδα (group) «saferinternet4kids».

Ισίδωρος Ρούσσος
Πηγή: Αθηνα 9.84

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου