Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Η “Μ” βραβεύει μαθητές-δημοσιογράφους για τέταρτη χρονιά

Για μια ακόμη χρονιά, τέταρτη στη σειρά, το δημοσιογραφικό συγκρότημα “Μακεδονία” βραβεύει νεαρούς δημοσιογράφους, ηλικίας 12 – 18 ετών, από γυμνάσια και λύκεια της Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του διαγωνισμού μαθητικής εφημερίδας.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την (σήμερα) Παρασκευή, στις 11.30 π.μ., στο συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 600 μαθητές, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις εθελοντισμού που υλοποιούνται ανά τη χώρα (με τη βοήθεια ομάδων και ειδικών, οι οποίοι θα βρίσκονται στο συνεδριακό κέντρο, για να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις των μαθητών) αλλά και για τη λειτουργία μιας επαγγελματικής εφημερίδας (από τα στελέχη και τους δημοσιογράφους της εφημερίδας “Μακεδονία”, οι οποίοι θα βρίσκονται στο χώρο, για να συναντήσουν τους επίδοξους μελλοντικούς συναδέλφους τους).

Θα απονεμηθούν τρία βραβεία: Καλύτερης εφημερίδας γυμνασίου, καλύτερης εφημερίδας λυκείου και καλύτερου άρθρου με θέμα τον εθελοντισμό. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό και πέραν των μαθητών θα παραβρεθούν οι υπεύθυνοι καθηγητές και προσωπικότητες από το χώρο της δημοσιογραφίας, της πολιτικής και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου