Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

«Τα μαθήματα αλλιώς» στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης διοργανώνει το μεγάλο εκπαιδευτικό, καλλιτεχνικό, επιμορφωτικό Forum.
Από 17-24 Μαρτίου 2017 το Κ.Ω.Θ. ανοίγει και πάλι τις πόρτες του σε όλους όσους ενδιαφέρονται να αναρωτηθούν, να πειραματιστούν, να καταθέσουν ιδέες και να βιώσουν με ολιστικό τρόπο την εκπαίδευση με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οκτώ μέρες γεμάτες εργαστήρια, συναυλίες, διαλέξεις, παρουσιάσεις, αυτοσχεδιασμούς, όπου καθηγητές, σπουδαστές και γονείς, αλλά και οι καλεσμένοι αξιόλογοι μουσικοί και παιδαγωγοί της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας γενικότερα, ανταλλάσσουν απόψεις και προσφέρουν γνώσεις κι εμπειρίες γύρω από το θέμα της εκπαίδευσης και της μουσικής τέχνης.

Με ζητούμενο τη μεγαλύτερη επίγνωση και εμβάθυνση, αλλά και την ικανότητα για συνεργασία, οι καθηγητές εγκαταλείπουν τις αίθουσες διδασκαλίας και μεταφέρουν τα ερωτηματικά και τις προτάσεις τους στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Κ.Ω.Θ. «Μελίνα Μερκούρη», συντροφιά με τα πάνελ των γονέων, τις αναζητήσεις των σπουδαστών και τα μουσικά δρώμενα.

Κωνσταντίνα Καραμήτσιου
Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου