Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ο δημιουργός του ντετέκτιβ Κλουζ στη Θεσσαλονίκη! (11/02/2017)

Φίλοι και φανατικοί του ντετέκτιβ Κλουζ, ετοιμαστείτε! Ξεσκονίστε τη φαντασία σας και αρχίστε σιγά σιγά να εξασκείτε το αστυνομικό σας δαιμόνιο. 
Ο Γίργκεν Μπανσέρους, ένας από τους διασημότερους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας παγκοσμίως και «πατέρας» του Κλουζ, αγαπά πολύ την Ελλάδα και αυτή τη φορά έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη παρέα με τα Public, φέρνοντας μαζί του όλα τα τελευταία νέα του αγαπημένου μας ντετέκτιβ, αλλά και τους νέους αγαπημένους ήρωες Μίλι και Μάγκνους.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017, στις 12 το μεσημέρι, στο PUBLIC Τσιμισκή (Τσιμισκή 24) για να γνωρίσετε όλη την παρέα!
Θα ακολουθήσουμε όλοι μαζί τα ίχνη του Κλουζ, θα παρακολουθήσουμε τις ύποπτες κινήσεις της Μίλι, θα περιπλανηθούμε στον πύργο του βαρόνου Μάγκνους, για να καταλήξουμε σε υπόπτους και να εξιχνιάσουμε το δικό μας «αστυνομικό μυστήριο». Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας αυξημένη παρατηρητικότητα, ορθή αντίληψη, καλή μνήμη, ένστικτο, φαντασία και πάνω απ’ όλα… διάθεση για παιχνίδι!
Με αφορμή την επίσκεψη του αγαπημένου μας συγγραφέα, οι συντάκτες της πιο δημοφιλούς παιδικής εφημερίδας «Παιδιά, διάλειμμα!» έγραψαν ένα έκτακτο τεύχος με πολλές μυστικές πληροφορίες του ανεπανάληπτου ντετέκτιβ, κουίζ και άλλα παιχνίδια. Αναζητήστε το στο Public της περιοχής σας!

Μην ξεχνάτε και το σχετικό διαγωνισμό!

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου