Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Άναψε "Μπλε για τον Αυτισμό" από το Autism Speaks σε όλη την Ελλάδα μέσω του NOESI.gr

To NOESI.gr αναλαμβάνει πρεσβευτής στην Ελλάδα της παγκόσμιας καμπάνιας του Autism Speaks? για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού ανάβοντας το μπλε φως σε κτήρια για την καμπάνια LIUB.

Η καμπάνια "Άναψε Μπλε Φως για τον Αυτισμό" είναι μια πρωτοβουλία του Autism Speaks, που υλοποιείται από το NOESI.gr. Στοχεύει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αυτισμό, στις 2 Απριλίου, με τις δράσεις "Φορέστε Μπλε" και "Ανάψτε Μπλε Φως". Μπορείτε να απευθυνθείτε στο NOESI.gr μέσω της σελίδας επικοινωνίας εδώ για να σας στείλουμε αφίσες της δράσης, που μπορείτε να αναρτήσετε σε κοινόχρηστους χώρους και ιστοσελίδες ή να πάρετε πληροφορίες πώς μπορείτε να φωτίσετε ...μπλε ένα κτίριο ή κάποια εγκάτασταση!

Αναρτήστε τις αφίσες της εκδήλωσης σε κοινόχρηστους χώρους και ιστοσελίδες.

Οι αφίσες είναι σε αρχείο PDF (υψηλής ανάλυσης) μεγέθους Α3 ή Α4. Εάν χρειάζεστε άλλη μορφή αρχείου, ενημερώστε μας. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την απλή αφίσα για οικονομία μελανιού ή να προσθέσετε σε μία ιστοσελίδα την εικόνα - banner της καμπάνιας και να οδηγήσετε τους επισκέπτες στη σελίδα www.noesi.gr/liub/greece.

Στόχοι 
  • Να φωτίσουμε με μπλε φως κτήρια στην Ελλάδα.
  • Να πλαισιώσουμε εκδήλωσεις και άλλες δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού.
  • Να δώσουμε την ευκαιρία σε όσους θέλουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού για τους ανθρώπους με αυτισμό. 
Επικοινωνία
  • Εάν μπορείτε να μας βοηθήσετε να φωτίσουμε κτίρια μπλε, επικοινωνήστε με το NOESI.gr.
  • Εάν οργανώνετε εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατομών με Αυτισμό, μπορούμε να πλαισιώσουμε τη δράση σας. Αναρτήστε τη εδώ ή γράψτε μας την ιδέα σας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην οργάνωση και προβολή.
  • Εάν είστε στέλεχος σε Τμήμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, επικοινωνήστε με το NOESI.gr, για να σας στείλουμε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να συμβάλλετε στη δράση.
Πηγή: NOESI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου