Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Βιβλία και Πολιτισμός στο Βιβλιοπωλείο Νους και Γνώση

Το βιβλιοπωλείο «Νους & Γνώση» στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης με συνέπεια και αγάπη για το βιβλίο και το παιδί παρουσιάζει και σας καλεί στις φετινές του εκπαιδευτικές & πολιτιστικές δράσεις.

1. ΕΤΗΣΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ 

Κάθε Τετάρτη από 16/10, 10-12 π.μ. εργαστήρι κατασκευών (Αρχίζουμε με DECOUPAGE) (μηνιαία συνδρομή 25 ευρώ/ άτομο)
Εκπαιδεύτριες: Κατερίνα Βαλσαμίδου – Μαρία Γενιτζέ

2. ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/10 στις 19:00 : «Εδώ δεν παίζουμε» : Ψυχοκοινωνικά παιχνίδια για παιδιά Δημοτικού, που στόχο έχουν να ενθαρρύνουν τα παιδιά να λειτουργούν σαν ομάδα, να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Πρόκειται για δραστηριότητες (παιχνίδια ρόλων, λόγου, και με αντικείμενα) κατά τις οποίες τα παιδιά περνούν ευχάριστα και συζητούν για την εμπειρία τους. (Ψυχολόγοι : Μελίνα Γεωργιάδου & Νίκη Δεδούση)

ΠΕΜΠΤΗ 17/10 στις 20:00 : Λέσχη Ανάγνωσης ενηλίκων : Διαβάζουμε κα συζητάμε με αφορμή ένα βιβλίο ή γνωρίζουμε το έργο ενός συγγραφέα κάθε φορά. Μοιραζόμαστε αναγνωστικές εμπειρίες και μαθαίνουμε κάθε φορά και κάτι νέο. (Συντονιστής: Γάκος Σωτήρης)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/10 στις 20:00 : «Νους & Γνώση» & friends : Θεματικές βραδιές στις οποίες θα φιλοξενούνται ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, λογοθεραπευτές κ.α. για θέματα που αφορούν ενήλικες και παιδιά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/10 στις 16:00 :1. Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης «νοβελίστες – βιβλιοφάγοι» : Συνεχίζουμε τις συναντήσεις μας για δεύτερη χρονιά με τους μικρούς μας φίλους και περιμένουμε να έρθουν κι άλλοι στη συντροφιά μας.

Στις 17:00 : 2. Γνωρίζω ένα επάγγελμα : Πληροφορίες και συμβουλές για εφήβους Γυμνασίου & Λυκείου. Σε κάθε συνάντηση θα παρέχεται συμβουλευτική ενημέρωση για έναν επαγγελματικό κλάδο.

ΚΥΡΙΑΚH 20/10 : Δράση : Συνεχίζουμε τις επισκέψεις μας σε μνημεία και μουσεία της πόλης ή παρακολουθούμε μια θεατρική παράσταση. Εκδρομές και επισκέψεις με της παιδικής λέσχης ανάγνωσης με αφορμή τη θεματική του βιβλίου που συζητήσαμε.

3. ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ : Κάθε Δευτέρα από 14/10,
10-12 π.μ. (συνδρομή 60 ευρώ/ άτομο)
Εκπαιδεύτρια : Φαίη Τσουρμά

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ :
ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ :
Με την εγγραφή σας ως μέλος του βιβλιοπωλείου μας συμμετέχετε σε όποια δράση επιλέξετε εσείς και το παιδί σας και κερδίζετε έκπτωση 5% σε όλα τα είδη για όλο το χρόνο.
Ετήσιο κόστος για την κάρτα μέλους: 35 ευρώ
Μηνιαίο κόστος για την κάρτα μέλους : 8 ευρώ

Πληροφορίες χώρου

Βιβλιοπωλείο
Λαζάρου Τσάμη 70, 54352, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 907422
Email: nousgnosi@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου