Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Δωρεάν μαθήματα Μαθηματικών στο Ηράκλειο Κρήτης

Φροντιστήριο-προετοιμασίας του μαθήματος των μαθηματικών ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου της Αγίας Αικατερίνης. Το φροντιστήριο θα αφορά στους μαθητές που κατοικούν στην Συνοικία Αγίας Αικατερίνης και στα γειτονικά Προάστια και είναι φέτος στην Γ΄ Λυκείου. Το πρόγραμμα των μαθημάτων ξεκινά την Δευτέρα 7/10/2013 και ώρα 8.30μ.μ.

Θα διδάσκει αφιλοκερδώς μαθηματικός με πολυετή διδακτική εμπειρία. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα παρέχονται σημειώσεις, βοηθητικό υλικό, τακτικά επαναληπτικά τεστ, ολοκληρωμένη προετοιμασία και ο αριθμός των μαθητών θα είναι περιορισμένος. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΕΤΑΡΤΗ 8.30-9.30 μ.μ., στο ιδιόκτητο ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Συλλόγου, που βρίσκεται στην οδό Παγκόσμιας Ειρήνης 9, στη Συνοικία Αγίας Αικατερίνης και θα προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικής ανακοίνωση δικαίωμα συμμετοχής στο φροντιστήριο, έχουν μόνο οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου:

1) Που κατοικούν στη Συνοικία Αγίας Αικατερίνης (κατά προτεραιότητα) και εφόσον ο αριθμός δεν συμπληρωθεί, θα εγγραφούν και παιδιά των όμορων Συνοικιών.

2)Που οι οικογένειές των αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Οι εγγραφές θα γίνονται στο ιδιόκτητο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και Έκφρασης, που βρίσκεται στην οδό Παγκόσμιας Ειρήνης 9, στη Συνοικία Αγίας Αικατερίνης, από την Τετάρτη 2/10/2013 μέχρι και την Παρασκευή 4/10/2013, από τις 7-8 μ.μ. Πληροφορίες τις ίδιες μέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2810227570 κον Μηνά Γρ. Μαυροειδή. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας www.pssa.gr

Πηγή: localit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου