Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Εκδηλώσεις του 6ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης αφιερωμένες στην «ΑΜΥΜΩΝΗ»

Τις φετινές φθινοπωρινές ξεχωριστές εκδηλώσεις του, απευθύνει το 6ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης στην τοπική κοινωνία, αφιερώνοντάς τες ταυτόχρονα στον Σύλλογο Γονέων παιδιών με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες «Η ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

· «12η Έκθεση Τεχνολογίας»
Μια έκθεση – θεσμός για το Σχολείο, αποτελούμενη από εντυπωσιακές κατασκευές που υλοποίησαν οι μαθητές τη σχολική χρονιά 2012-2013 στο πλαίσιο του μαθήματος «Τεχνολογία». Η έκθεση πραγματοποιείται για 12η συνεχή χρονιά και ενθουσιάζει τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους επισκέπτες της.

Η έκθεση ξεκίνησε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και θα λειτουργήσει μέχρι και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου για οργανωμένες επισκέψεις Σχολείων.

Θα είναι επίσης ανοικτή για το κοινό:
την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 5.30 – 8.30 μ.μ.,
το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 5.30 – 8.30 μ.μ. και
την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 11.00 – 1.30 μ.μ.
στις σχολικές εγκαταστάσεις του 6ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, Ομήρου 2-4.

Περισσότερες πληροφορίες και συντονισμός επισκέψεων από την υπεύθυνη καθηγήτρια Αφουξενίδου Αθηνά (6975925248)

· «Ο Σταύρος Κουγιουμτζής της Θεσσαλονίκης»
Μια μουσική εκδήλωση – αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή, θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, 8.30 μ.μ. στο θέατρο «Ανετον» (Παρασκευοπούλου 42). Είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών της καθηγήτριας μουσικής του Σχολείου, κ. Κτενιαδάκη Αθηνάς, της χορωδίας και πολλών άλλων μαθητών και καθηγητών. 

Παρουσιάζεται η ζωή και το δημιουργικό καλλιτεχνικό έργο του Σταύρου Κουγιουμτζή μέσα από οπτικοακουστικό υλικό, αποσπάσματα από βιβλία του και φυσικά μέσα από τα τραγούδια του. Ταυτόχρονα παρουσιάζεται και ένα μέρος της Θεσσαλονίκης μέσα από τα μάτια του «δικού μας» δημιουργού.

Και στις δυο εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι οικογένειες και τα παιδιά της Αμυμώνης Θεσσαλονίκης ευχαριστούν το 6ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και σας καλούν να απολαύσετε μαζί μας τις δύο αυτές όμορφες εκδηλώσεις.

Πηγή: Ενημερωτικό μήνυμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου