Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Επίσημη «πρώτη» για το paralympic.gr

Η Ολομέλεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής έχει τη χαρά και την τιμή, να σας παρουσιάσει το νέο επίσημο διαδικτυακό τόπο της (www.paralympic.gr) με την πρώτη παρουσίασή του στο ευρύ κοινό. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό και εν μέσω αντίξοων συνθηκών ενσωματώνεται σιγά-σιγά στο παγκόσμιο διαδικτυακό γίγνεσθαι, ευελπιστεί να γίνει χρήσιμο εργαλείο για όλους εκείνους που επιθυμούν και θέλουν να βρίσκονται δίπλα στο Παραολυμπιακό Κίνημα. Ένα Κίνημα, το οποίο στηρίζεται σε αθλητές και ανθρώπους πρότυπα για ολόκληρη την κοινωνία και το οποίο χρήζει της στήριξής όλων σας.

Το επίσημο site της ΕΠΕ, τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε στάδιο ενημέρωσης όλων των ενοτήτων που φιλοξενεί. Από τα αθλήματα και τους πρωταγωνιστές τους μέχρι τις δραστηριότητες του αθλητισμού των ΑμεΑ και την προώθηση του Παραολυμπιακού Ιδεώδους στο ευρύ κοινό.

Στο νέο διαδικτυακό «σπίτι» της ΕΠΕ, μπορείτε να παρακολουθείτε βίντεο των αθλητών μας από Παραολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια Πρωταθλήματα κ.ο.κ., ενώ σας δίνετε η ευκαιρία να βρεθείτε κοντά και στους χώρους κοινωνικής δικτύωσης της ΕΠΕ (facebook, twitter κ.α.) γνωρίζοντας τους αθλητές και της αθλήτριές μας και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Με την πεποίθηση ότι στις δύσκολες στιγμές που διανύει ο ελληνικός αθλητισμός, η συνεργασία, η ταυτοποίηση στόχων και η προσήλωση στην επίτευξή τους είναι η μόνη ελπίδα για να επανατοποθετηθούμε στον ελληνικό αθλητισμό στο επίπεδο που του αξίζει και να βοηθήσουμε του αθλητές μας όπως οφείλουμε, ευελπιστούμε στην πολύτιμη δική σας συνεργασία. Σας θέλουμε κοντά μας, ώστε το Παραολυμπιακό Κίνημα να παραμείνει «ζωντανό» και να συνεχίσει να προσφέρει στην Ελλάδα μοναδικές αθλητικές στιγμές, όπως αυτές σε Αθήνα (2004), Πεκίνο (2008) και Λονδίνο (2013).

Πηγή: Paralympic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου