Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Μαραθώνια-Συλλογή-Αγαθών!

Ο Δεσμός διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη, την 1η Μαραθώνια Συλλογή Αγαθών, στα πλαίσια της συμμετοχής του στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Κατά τη διάρκεια της 1ης Μαραθώνιας Συλλογής Αγαθών θα συλλέγουμε:

Πάνες (όλων των ηλικιών)
Παιδικές κρέμες (συσκευασμένες)
Παιδικό γάλα σε σκόνη (όλων των ηλικιών)

Καλούμε όλους τους δρομείς αλλά και όσους θα παραβρεθούν στη διοργάνωση ως εθελοντές και θεατές να φέρουν όσα από τα παραπάνω είδη επιθυμούν.

Ο Δεσμός θα δωρίσει όλα τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν σε ιδρύματα και κοινωνικούς φορείς της περιοχής της Θεσσαλονίκης προκειμένου να βοηθήσουμε παιδιά που σήμερα στερούνται ακόμη και τα βασικά είδη υγιεινής και φροντίδας.

Σημεία Συλλογής Αγαθών:

Ο Δεσμός την ημέρα του Μαραθωνίου θα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους συλλογής των αγαθών στον Τερματισμό όλων των διαδρομών στην Πλατεία Λευκού Πύργου, καθώς και στην εκκίνηση της διαδρομής του 1 χιλιομέτρου κοινωνικής προσφοράς (Πλατεία Αριστοτέλους), των 5 χιλιομέτρων (Κεντρική Πλατεία Αμπελοκήπων – Μενεμένης) και των 10 χιλιομέτρων (Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων – Μενεμένης).

Την Παρασκευή 19 Απριλίου και το Σάββατο 20 Απριλίου θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις 20:00 ειδικός χώρος συλλογής αγαθών και στο περίπτερο του Δεσμού το οποίο θα βρίσκεται εντός του Κέντρου Εγγραφών στην Πλατεία Λευκού Πύργου.

Επίσης μπορείτε να φέρετε αγαθά και στο γραφείο του Δεσμού, Μέγαρο Μιχαηλίδη, Δωδεκανήσου 23, 5ος όροφος, Θεσσαλονίκη κατά τις ώρες λειτουργίας του γραφείου.

Πηγή: Δεσμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου