Κυριακή 7 Απριλίου 2013

8ος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" - Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης

Ο 8ος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερα πλούσιο και σημαντικό Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης. Αναλυτικά
  • Η διοργάνωση υποστηρίζει και υποστηρίζεται από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Ανάπηρων Παίδων ΕΛΕΠΑΠ και προβάλει το αξιοθαύμαστο έργο της. Φετινός στόχος της συνεργασίας, η ενίσχυση του θεσμού της ΕΛΕΠΑΠ «ΔΩΡΕΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ», που υποστηρίζει παιδιά με αναπηρίες που προέρχονται από οικονομικά αδύνατες οικογένειες, καλύπτοντας το ετήσιο κόστος του θεραπευτικού τους προγράμματος.
  • Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ συμπορεύεται με τον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», για την προώθηση του αθλητικού πνεύματος και της κοινωνικής προσφοράς. Παράλληλα, στα πλαίσια της διοργάνωσης, ο ΔΕΣΜΟΣ διοργανώνει την 1η Μαραθώνια Συλλογή Αγαθών (βρεφικές πάνες, βρεφικές κρέμες και γάλα σκόνη), τα οποία στη συνέχεια θα προσφερθούν σε ιδρύματα της Θεσσαλονίκης.
  • Η διοργάνωση υποστηρίζει και υποστηρίζεται από τα Παιδικά χωριά SOS, ενισχύοντας οικονομικά το κοινωνικό έργο που επιτελείται στο παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης.
  • Η διοργάνωση υποστηρίζει και υποστηρίζεται από την Α21 Campaign. Προβάλλει το έργο της σχετικά με τα θύματα της εμπορίας ανθρώπων (trafficking) στον 21ο αιώνα και παράλληλα το ενισχύει οικονομικά.
  • Στα πλαίσια της διοργάνωσης, η WIND, Επίσημος χορηγός της, θα πραγματοποιήσει δωρεά προς το Ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα».
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου