Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Kidzania: Μια πόλη αποκλειστικά για παιδιά… που θέλουν να ενηλικιωθούν!

Μια απίστευτη πόλη για παιδιά απλώνεται στα μάτια μας και μας εντυπωσιάζει, αφού είναι σχεδιασμένη έτσι, που θυμίζει αληθινή, σε ιδανικές συνθήκες!


Η KidZania είναι μια ιδιωτική εταιρεία του Μεξικού, η οποία έχει δημιουργήσει αυτές τις παιδικές πόλεις, σε 11 τοποθεσίες όπως τη Μαλαισία και το Ντουμπάι και επιτρέπει στα παιδιά να εργαστούν σε θέσεις εργασίας των ενηλίκων και να κερδίσουν χρήματα!

Τα παιδιά μπορούν να δοκιμάζουν τις κλίσεις τους και τις ικανότητες τους σε περισσότερα από 80 επαγγέλματα, όπως του οδοντιάτρου, του κτηνιάτρου, του δημοσιογράφου, του μάγειρα ή του φωτογράφου.

Η διαδικασία συμβαίνει ως εξής : οι γονείς αφήνουν τα παιδιά τους στο πάρκο κι εκείνα, παίρνουν δύο πράγματα: ένα ειδικό βραχιόλι που δείχνει σε ποια θέση βρίσκονται και μερικά kidzo – νομίσματα δηλαδή… της πόλης.

Έπειτα, τα παιδιά μαθαίνουν τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν για να γίνουν αυτό που θέλουν, αλλά κερδίζουν και μερικά τοπικά χρήματα όταν το κάνουν καλά! Έτσι δοκιμάζονται και ανακαλύπτουν τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν!

Η KidZania έχει λάβει περισσότερα από 20 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο από το άνοιγμά της, καθιστώντας την μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες παγκόσμιες εταιρίες… διασκέδασης και ψυχαγωγίας στον κόσμο.

Πηγή: star.gr via Newsnow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου