Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Αμυμώνη: Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα!


Η Αμυμώνη διοργανώνει μία 2ήμερη εκδήλωση χαράς, δημιουργίας και αλληλεγγύης .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 2-3 Μαρτίου 2013 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου και με κεντρικό μήνυμα "Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα!".

Το πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου θα περιλαμβάνει:
Βazaar ένδυσης με επώνυμα γυναικεία, ανδρικά, παιδικά είδη, αποκριάτικων στολών και αξεσουάρ (σε τιμές μειωμένες έως 70%).
Μουσική Συναυλία με επώνυμους καλλιτέχνες.
Ποικίλες ψυχαγωγικές αλλά και επιμορφωτικές δραστηριότητες για παιδιά, μουσικοθεραπεία, ηχοθεραπεία, κουκλοθέατρο, kids yoga, zumba και παιδότοπος.
Έκθεση παιδικής ζωγραφικής και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Τα έσοδα της διοργάνωσης καθώς και το συμβολικό ποσό εισόδου - 3 ευρώ μόνο για τους ενήλικες καθώς η είσοδος όλων των παιδιών θα είναι δωρεάν - θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της Αμυμώνης, ενώ όλοι όσοι θα πραγματοποιήσουν τις επιμέρους εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και δράσεις θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς.

Αναμένεται προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών δεδομένου, τόσο του ανθρωπιστικού και φιλανθρωπικού σκοπού της εκδήλωσης, όσο και της επικοινωνιακά στοχευμένης προβολής της μέσω: τηλεοπτικού σποτ (που θα προβληθεί στο σύνολο των τηλεοπτικών καναλιών ως κοινωνικό μήνυμα καθώς και στο Υοutube), Δελτίων Τύπου, Aφισών, Ραδιοφωνικών Διαγωνισμών, Social Media. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου, καθώς και η εύκολη πρόσβαση του κοινού στο γνωστό σε όλους Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από κάθε σημείο της Αττικής, μέσω του Μετρό του Αγ. Αντωνίου και μέσω σύνδεσης με πολλές λεωφορειακές γραμμές.

Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε ένα αξέχαστο 2ήμερο χαράς ,δημιουργίας και αλληλεγγύης γιατί...

Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα!

Πηγή: Αμυμώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου