Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Κινήσεις καθημερινότητας... Μικρές χορογραφίες

H Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών διοργανώνει τις Τετάρτες, 27 Φεβρουαρίου και 6, 13 & 20 Μαρτίου 2013, από τις 18:00 μέχρι τις 20:00, κύκλο κινητικών εργαστηρίων για εφήβους 13-17 ετών, από τους χορογράφους/ χορευτές/ καθηγητές χορού Ιωάννα Καμπυλαυκά και Σταύρο Αποστολάτο
Οι κινητικές μας συνήθειες, οι κινήσεις της καθημερινότητάς μας μπορούν να αποκτήσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να μετατραπούν σε μικρές χορογραφίες. Στο εργαστήριο αυτό, μικρές κινήσεις μπορούν να μετασχηματιστούν σε συνολικά έργα έκφρασης, σε σόλο, ντουέτα, τρίο. Στην αρχή, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τις δυνατότητες του σώματός τους, τις ιδιαιτερότητές τους και την ικανότητά τους να λαμβάνουν κινητικές αποφάσεις, μέσα από μια σειρά αυτοσχεδιαστικών σωματικών ασκήσεων που θα βοηθήσουν στην απελευθέρωση της δημιουργικότητάς τους. Στη συνέχεια θα έρθουν σε πραγματική επαφή με εξωτερικούς παράγοντες: ένα άλλο σώμα σε κίνηση, μια μουσική ή κάποια εικόνα βίντεο.

Σε συνεργασία με τις ομάδες εργαστηρίων του ήχου και της εικόνας που θα πραγματοποιηθούν από την ομάδα Medea Electronique, θα πραγματοποιηθεί η παράσταση-παρουσίαση για γονείς και φίλους το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013. 

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 213-017-8034 ή στο email: education@sgt.gr
Yπεύθυνη: Μυρτώ Λάβδα
Κόστος συμμετοχής: 28 € για τον κύκλο των τεσσάρων συναντήσεων (υποχρεωτική συμμετοχή)

επιμέλεια: Πελιώ Παπαδιά στο τaλκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου