Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Πολυφωνική Πάτρας: Δημιουργείται Παιδική Ορχήστρα

Νέα δραστηριότητα προσθέτει στο δυναμικό της η Πολυφωνική. Αυτή τη φορά έχει σχέση με την Ορχηστρική μουσική, αφού η δημιουργία Παιδικής Ορχήστρας, η οποία θα λειτουργήσει από τις αρχές του Οκτωβρίου, θα ενισχύσει τη δημιουργικότητα των παιδιών, προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης της ορχηστρικής σκέψης.

Η Παιδική Ορχήστρα, εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Σχολής Ελεύθερων Μουσικών Σπουδών ‘’Mousikorama’’ του Οργανισμού και αναφέρεται σε παιδιά ηλικίας Β΄ έως Ε΄ Δημοτικού, όπου τα μέλη της θα ασχοληθούν με την εκπαίδευση σε όργανα πνευστά, κρουστά, νυκτά και πληκτροφόρα, μέσα από ειδικά προγράμματα, τα οποία θα εφαρμοστούν από τη μουσικοπαιδαγωγό και στέλεχος του Οργανισμού, Δήμητρα Πίτσου.

Το μάθημα της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ, θα γίνεται κάθε Τετάρτη απόγευμα 6-7.30, στα γραφεία της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, αρχής γενομένης, την 3η Οκτωβρίου. Προεγγραφές, γίνονται καθημερινά στα γραφεία του Οργανισμού, όπως επίσης και για τα τμήματα της Μουσικοκινητικής και Μουσικής Προπαιδείας, για παιδιά ηλικίας 3 ετών, έως και Α΄ Δημοτικού, τα οποία επίσης θα επιμελείται η μουσικοπαιδαγωγός, Δήμητρα Πίτσου. Η συνέχεια της Μουσικής Προπαιδείας, πραγματοποιείται με την ένταξη των παιδιών στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ή στην ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ του Οργανισμού.

Πληροφορίες και για όλα τα τμήματα της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, καθημερινά 10-1 π.μ. και 6-9 μ.μ., στα γραφεία του Οργανισμού: Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610/279.679 και 2610/222.248, www.polyphonikipatras.gr, facebook: ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ.
 
Πηγή: thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου