Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Βιωματικό Σεμινάριο: Τεχνικές Συναισθηματικής Εξέλιξης

«Τεχνικές Συναισθηματικής Εξέλιξης»
Λόγος: Το συναισθηματικό μας «επίπεδο» επηρεάζει τις σχέσεις μας, επαγγελματικές και προσωπικές. Η βελτίωση του αποτελεί θεραπευτικό στόχο, μειώνει το άγχος και ενισχύει την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά μας σε όλες μας τις προσπάθειες.

Σκοπός: Να αναλύσουμε δημιουργικά τρόπους για να διακινήσουμε την ανάπτυξη της συναισθηματικής κατανόησης του εαυτού μας και των άλλων. Επίσης, θα μάθουμε έξυπνες τεχνικές για να συνεχίσουμε τη συναισθηματική μας εξέλιξη στους δικούς μας ρυθμούς.

Τρόπος διεξαγωγής: Μέσω βιωματικών ασκήσεων θα εντοπίσουμε σε ποιο στάδιο της συναισθηματικής μας ανάπτυξης βρισκόμαστε και θα διερευνήσουμε πως μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω.

Σε ποιους απευθύνεται: Σε φοιτητές και απόφοιτους Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις τεχνικές στην εργασία τους, καθώς και σε ενήλικες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν βαθύτερα τον εαυτό τους και να διαχειριστούν καλύτερα τις αλληλεπιδράσεις τους.

Ημέρα διεξαγωγής: Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2012
Ώρα διεξαγωγής: 11:00π.μ.- 2:30μ.μ. (διάρκεια: 3.5 ώρες)
Τόπος διεξαγωγής: Ιπποκράτους 44, Αθήνα, 5ος όροφος
(πλησιέστερο μετρό Πανεπιστήμιο).

Εκπαιδεύτρια: Ειρήνη Πική, BSc, MA, PhD (Cand.),
Ψυχολόγος, Καθηγήτρια, Σύμβουλος, Επόπτρια, Ειδική στην Επικοινωνία.

Κόστος συμμετοχής: 40 ευρώ/ για φοιτητές ή/και ανέργους 30 ευρώ.
Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες ή/ και δηλώσεις συμμετοχής:
Τηλ. 2106084499, 6937132921, email: eirini.piki@gmail.com

Για κράτηση θέσης, απαραίτητη η τηλεφωνική επιβεβαίωση καθώς και η κατάθεση προκαταβολής στον αριθμό λογαριασμού 5082-029902-024 (Ειρήνη Πική) στην τράπεζα Πειραιώς. * Σημ.: Μικρός αριθμός θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου