Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο: Μαθησιακές δυσκολίες -«Διαφοροποιημένη διδασκαλία»

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο 2012
Μαθησιακές δυσκολίες: «Διαφοροποιημένη διδασκαλία»
1-2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 9.30-15.00
Αμφιθέατρο Νέου Δημαρχείου Πανοράματος

Ο Σύλλογος Θεσσαλονίκης & Β. Ελλάδος και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων παιδιών με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες, στην προσπάθεια της να πρωτοπορεί στην ενημέρωση εκπαιδευτικών και γονέων, ανακοινώνει την διοργάνωση του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου. Για την φετινή χρονιά, το θέμα του συνεδρίου μας είναι η Διαφοροποιημένη Διδασκαλία.

Εισηγητές θα είναι διακεκριμένοι επιστήμονες στον χώρο των μαθησιακών δυσκολιών όπως η κ. Παντελιάδου Σουζάνα, η κ. Λιβανίου Ελένη, η κ. Deponio Pamela, η κ. Θεοδωρίδου Ζωή, η κ. Αντωνίου Φαίη, η κ. Kalincheva Anna, η κ. Κωνσταντινοπούλου Ξένια, ο κ. Γρηγοριάδης Γιάννης.

Το Σάββατο θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν την διαφοροποιημένη διδασκαλία, το ρόλο που παίζει η αυτοεκτίμηση και το συναίσθημα στην μάθηση, επιτυχημένες και αποτυχημένες προσεγγίσεις στην δυσλεξία, νευροεπιστήμες και μαθησιακές δυσκολίες. Την Κυριακή θα επικεντρωθούμε σε επιμέρους θεματικές ενότητες, όπως αυτή του γραπτού λόγου, της διδασκαλίας ιστορίας, αγγλικών, φυσικής.

Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ και για τις δύο μέρες
Μέλη συλλόγου 10 ευρώ
Ομάδες 10 ατόμων από 10 ευρώ το άτομο
Περιλαμβάνει, ντοσιέ, στυλό, καφέ και συνοδευτικά, βεβαίωση.

Για να μπορέσουμε να διοργανώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε το συνέδριο, παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε συμμετοχή είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά.

Πληρωμή επί τόπου.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στον κ. Σπύρο Μηνά, στο 2310920917 και στο 6976368204, και με email milionilia@yahoo.gr

www.dyslexia-goneis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου