Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Διάλεξη με θέμα "ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ"

Την Παρασκευή 11 Μαϊου 2012, στις 18:30 το απόγευμα, οι Μικρές Ιστορίες και ο ψυχολόγος της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Αστυνομίας Νίκος Σταματογιάννης, διοργανώνουν διάλεξη με θέμα: "ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ"

Η διάλεξη έχει στόχο να ενημερώσει το κοινό για το θέμα της παιδοφιλίας και να προτείνει μεθόδους πρόληψης.
Απευθύνεται σε γονείς, παιδαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές, ψυχολόγους, φοιτήτες ανάλογων σχολών.
Μετά το τέλος της διάλεξης θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες.
Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στo τηλέφωνο 210-9227730 ή στέλντας μήνυμα στο info@mikresistories.gr, με το όνομα, το τηλέφωνο και την ιδιότητά σας μέχρι την Πέμπτη 10/5/12.

Μικρές Ιστορίες. Χώρος Δημιουργικών Δράσεων.
Δημητρακοπούλου 70- Κουκάκι (στάση μετρό Συγγρού-Φιξ)
τ. 210-9227730
info@mikresistories.gr
www.mikresistories.gr

Βιογραφικό εισηγητή:
Ο Νίκος Σταματογιάννης γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1999 και απέκτησε Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου (αρ.αδείας 15860/18-9-2000). Από το 1998 έως το 2000 εργάστηκε εθελοντικά στο Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Αιγινητείου Νοσοκομείου και το 2000 εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο. Εκεί ολοκλήρωσε με διάκριση το 2001 το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών MSc Mental Health Studies στο King's College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, με ειδίκευση στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία (Psychodynamic Psychotherapy). Παράλληλα παρακολούθησε το πρόγραμμα εκπαίδευσης Κλινικής Ύπνωσης του London College of Clinical Hypnosis και απέκτησε αρχικά το Certificate και στη συνέχεια το Diploma in Clinical Hypnosis. Εργάστηκε σαν ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής ενηλίκων στο Guy's Hospital του Λονδίνου (Munro Centre, Co-ordinated Psychological Treatments Service) και στην Υπηρεσία Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων της περιοχής Brent του Κεντρικού-Βορειοδυτικού Τομέα Υγείας του Λονδίνου (Brent Mental Health Service - Central & North West London NHS). Επέστρεψε στην Αθήνα το 2004 και συνεργάστηκε με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών συμμετέχοντας σε ερευνητικά προγράμματα του Ινστιτούτου Κοινωνικής Πολιτικής και συγγράφοντας ερευνητικές μελέτες. Παράλληλα υπήρξε εκπαιδευτής του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων σε προγράμματα συμβουλευτικής κρατουμένων στη Δικαστική Φυλακή Τρίπολης και στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού. Από τα τέλη του 2006 μέχρι και σήμερα είναι ψυχολόγος της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και ενεργό μέλος της Ομάδας Διαπραγματευτών της. Είναι επίσης μέλος των Ψυχοτεχνικών Επιτροπών για την εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές και των Επιτροπών Ελέγχου Καταλληλότητας του Ν.3169/2003. Τέλος, συνεργάζεται με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ως πραγματογνώμων ψυχολόγος.

Στο ιδιωτικό του γραφείο αναλαμβάνει ενήλικες και εφήβους. Είναι μέλος του Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου, της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας (British Psychological Society), και της Βρετανικής Εταιρείας Κλινικής Ύπνωσης (British Society of Clinical Hypnosis).
email: nspsych@live.co.uk
 
Πηγή: facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου