Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Το Σαλόνι στους Κοιτώνες!

Μία πρωτότυπη έκθεση «οικείας» φωτογραφίας από τον Δήμο Καλαμαριάς και το Πεδίο Δράσης Κόδρα

Στις 15 Μαϊου, ο Δήμος Καλαμαριάς και το Πεδίο Δράσης Κόδρα, μία από τις σημαντικότερες εικαστικές διοργανώσεις στην Ελλάδα, ανοίγει τους κοιτώνες τού πρώην στρατοπέδου της Καλαμαριάς και σας προσκαλεί να εκθέσετε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο σπίτι σας... στο σαλόνι, στην αυλή σας, στο καθιστικό, στο μπαλκόνι, στην κουζίνα σας!

Διαλέξτε πέντε από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Φωτογραφίες με κορνίζα ή χωρίς, που βγάλατε εσείς ή άλλοι, στο σπίτι σας ή στα σπίτια φίλων σας, πορτρέτα ή οικογενειακές, ασπρόμαυρες ή έγχρωμες, πρόσφατες ή ρετρό, αυθόρμητες ή επαγγελματικές με λεζάντες 30 λέξεων ή εξηγήση μηδέν. Διαλέξτε φωτογραφίες που μιλάνε στην ψυχή σας, και ελάτε να αφηγηθούμε Καλαμαριώτικες «εν οίκω» ιστορίες στην πρωτοποριακή έκθεση που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμαριάς και το Πεδίο Δράσης Κόδρα.

Περιμένουμε τις εικόνες σας στο κτίριο του πρώην Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμαριάς (Κομνηνών 60) από σήμερα και μέχρι τις 14 Μαϊου (από 10:00 έως 14:00) και στο Πεδίο Δράσης Κόδρα από τις 15 Μαϊου που εγκαινιάζεται η έκθεση.

Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας, Κομνηνών 60 (Πεζόδρομος Καλαμαριάς)
Πεδίο Δράσης Κόδρα - Πρώην στρατόπεδο Μακεδονομάχου Κόδρα
Ωρες προσέλευσης: 10:00 έως 14:00

Πληροφορίες - Επικοινωνία: 2313 314 578
email : presspodk@yahoo.com , υπόψη Βασιλόπουλου Γιώργου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου