Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΟΞΥΓΟΝΟ: «Γνωρίζουμε τη Θεσσαλονίκη μέσα από τις τέχνες»

Σάββατο 5 Μαΐου 2012, στις 11:00 το πρωί
Σάββατο 19 Μαΐου 2012, στις 12:30 το μεσημέρι

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 8-12 ετών με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, με τη μουσικό- θεατροπαιδαγωγό Ρένα Αθανασοπούλου.

Τα παιδιά μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες ζωντανεύουν πίνακες ζωγραφικής, ποιήματα και τραγούδια με θέμα τη Θεσσαλονίκη.

Μέσα από θεατρικές τεχνικές οι μικροί μας φίλοι δίνουν ζωή στα παλιά μαγαζάκια της Θεσσαλονίκης, διασχίζουν τα σοκάκια της, ταξιδεύουν με το τρένο στην ιστορία της και γεμίζουν χρώματα τη μοναδική της παραλία.

Συνοδοιπόροι στην ξεχωριστή αυτή καλλιτεχνική προσπάθεια είναι η ποίηση και οι μαγικές νότες αγαπημένων κομματιών που παίρνουν τα παιδιά από το χέρι και τα καλούν να δημιουργήσουν τη Θεσσαλονίκη των ονείρων τους.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 παιδιά)

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ για μία συνάντηση

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 2310 260085 (ώρες 13.00-21.00 καθημερινά) και στο e-mail: info@oxygono-metaixmio.gr (Θέμα: Γνωρίζουμε τη Θεσσαλονίκη).

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, να εξοφληθεί το κόστος συμμετοχής έως και την Τετάρτη 2 Μαΐου για τη συμμετοχή στη συνάντηση του Σαββάτου 5 Μαΐου, και έως την Τρίτη 8 Μαΐου για τη συμμετοχή στη συνάντηση του Σαββάτου 19 Μαΐου.
 
Πηγή: ipolistonkosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου