Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Εκποίηση-παράζι βιβλίου, από τις 20 Ιανουαρίου έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2012, διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών-Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.).
 
Στην Πλατεία Κλαυθμώνος, καθημερινά (και τις Κυριακές), από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 22:00 το βράδυ, 150 εκδότες εκποιούν 500.000 βιβλία σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 ευρώ, στην μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη εκποίηση βιβλίου.

Σε θερμαινόμενη σκεπαστή κατασκευή, σε χώρο 1.000 τετραγωνικών μέτρων στην καρδιά της Αθήνας, μπορείτε να βρείτε βιβλία όλων των ειδών σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Οι εκπτώσεις των βιβλίων στην εκποίηση παζάρι αρχίζουν από 70% και σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν και το 90%.

Ο μοναδικός περιορισμός είναι τα βιβλία που εκποιούνται να έχουν εκδοθεί μέχρι και το 2006 και όχι αργότερα. Δηλαδή δεν υπάρχουν βιβλία που εκδόθηκαν το 2007 ή το 2008.

Με ελάχιστα χρήματα μπορεί κανείς να προμηθευτεί βιβλία -δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ποσό η την ποσότητα αγοράς- μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα βιβλίο αξίας 0,50 ευρώ.

Σε αυτό το τεράστιο πλήθος βιβλίων είναι σίγουρο πως ο καθένας θα βρει πολλά βιβλία που τον ενδιαφέρουν και που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως θα τα βρει σε τόσο χαμηλή τιμή.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το in.gr.
 
Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου