Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

4ο Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού

Τι ακριβώς είναι ένα ποδηλατικό κυνήγι θησαυρού; Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο εσείς και άλλοι δύο συνποδηλάτες που θα σας προσφέρει η θεά τύχη, ψάχνετε στο κέντρο της πόλης για σημεία ή καταστάσεις, ώστε να μαζέψετε πόντους.
Λίγο πριν την εκκίνηση κάθε ομάδα θα πάρει έναν σφραγισμένο φάκελο, τον οποίο καλείται να τον ανοίξει αφού απομακρυνθεί τουλάχιστον 300 μέτρα από το σημείο εκκίνησης. Δεν είναι ένα παιχνίδι ταχύτητας, αφού ο φάκελος περιέχει γρίφους, που καλείστε να λύσετε. Οπότε όλοι μπορούν να συμμετάσχουν ανεξαρτήτως αντοχής ή ποιότητας ποδηλάτου. Επίσης, ακριβώς επειδή δεν είναι αγώνας ταχύτητας η ασφάλεια μπαίνει πάνω από όλα.

Θα κερδίσει όποιος λύσει τους περισσότερους γρίφους; Όχι απαραίτητα, όλοι οι γρίφοι δεν έχουν τους ίδιους πόντους. Επίσης, η ευρηματικότητα ανταμοίβεται, οπότε αν δε βρείτε όλους τους γρίφους, μη φοβάστε.

Τι ώρα πρέπει να είστε εκεί; Στις 11:30, γιατί υπάρχει αρκετή δουλειά για την οργανωτική επιτροπή μέχρι να ξεκινήσετε. Οπότε αν είμαστε όλοι στην ώρα μας, θα ξεκινήσουμε όντως στις 12:00.

Πόσες ώρες θα διαρκέσει; Ο τερματισμός θα είναι στις 5:00, αλλά μετά θα δουλέψει πυρετωδώς η οργανωτική επιτροπή ώστε να σας παρουσιάσει τις φωτογραφίες στις 9:00 στους φίλους του ποδηλάτου.

Τι θα κερδίσετε; Το παιχνίδι γίνεται καθαρά για να περάσετε καλά, να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να αλληλεπιδράσετε με την πόλη και τους κατοίκους της. Κάθε δώρο θα είναι καθαρά συμβολικό.

Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι; Εννοείται ότι ο καθένας στην ομάδα πρέπει να προσέχει και τους συμπαίχτες του, όμως "ταξιδεύει" με δικιά του ευθύνη. Γι αυτό το λόγο δυστυχώς δεν μπορούν να συμμετάσχουν ασυνόδευτα άτομα κάτω των 18 ετών.

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας: 
  • Ποδήλατο σε καλή κατάσταση: καλύτερα να παίζεις παρά να επισκευάζεις (ένα σέρβις πάντα χρειάζεται) 
  • Νερό (και αδιάβροχο, αλλά δεν είμαστε ακόμα σίγουροι) 
  • Χάρτη της Αθήνας (δεν είναι απαραίτητος, αλλά μην ελπίζετε να κερδίσετε χωρίς αυτόν) 
  • Φωτογραφική μηχανή (όποιος έχει ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή στη χειρότερη ένα κινητό με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών, καλείται να το φέρει καθώς κάθε ομάδα θα χρειαστεί από μία. Αν δεν έχετε, μην ανησυχείτε, μπορείτε να συμμετάσχετε.) 
  • Εργαλεία, μπαλώματα, τρόμπες, κ.λπ. 
  • Ρολόι ή κοντέρ ή κινητό που να γράφουν την ώρα.

Σημείωση: Την ευθύνη για την διοργάνωση του ποδηλατικού κυνηγιού θησαυρού δεν φέρουν οι ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ, για λόγους μυστικότητας, αλλά 3 μόνο άτομα απο αυτούς.

Κυριακή, 23/10/2011 - 11:30
Σταθμός Θησείου

Πηγή: YesKid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου